VISA, Laguna i Delfi vam poklanjaju Preuzmite hiljade e-knjiga

Preuzmite hiljade e-knjiga

VISA, Laguna i Delfi vam poklanjaju

Maštate o velikoj biblioteci ali nemate prostora? Ne možete da ponesete sve knjige koje želite sa sobom? Uz Visa Premium karticu i eDen books aplikaciju vaše želje mogu da se ostvare.

Odaberite eDen Premium paket od 5. februara do 8. marta, platite Visa Premium karticom i dobijate tri meseca besplatne pretplate koja važi od trenutka registrovanja.

U okviru mesečne pretplate dobijate mogućnost neograničenog čitanja više od 1000 knjiga koje su u ponudi, a taj broj se svakodnevno uvećava. Ne propustite naslove koji su dobili najveća književna priznanja: „Kontraendorfin“ Svetislava Basare, dobitnika Ninove nagrade, kao i roman Enesa Halilovića „Ljudi bez grobova“ ovenčanog Vitalovom nagradom.

Tu su i nevorovatna priča o Vitoldu Pileckom koji se dobrovoljno prijavio da ode u Aušvic, „Dobrovoljac“, a zatim i neodoljiv ljubavni roman „Beležnica neizgovorenog“. A onda i neizostavno štivo koje ste možda gledali kao dokumentarni film na Netfliksu, knjiga ser Dejvida Atenboroa „Život na našoj planeti“.

Visa Premium kartica i eDen books aplikacija savršena su kombinacija, jer ćete imati celu biblioteku u džepu u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

Uživajte u čitanju!