Senke

Aleks Nort

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

0

Uskoro

Opis knjige

Autor bestselera Noćni šaptač

Poznavali ste tinejdžera kakav je Čarli Krebtri. Mračne mašte, zlokobnog osmeha – nikad ne pripada nijednoj grupi. Negde u sebi podozrevate da je u stanju da učini nešto strašno. Pre dvadeset pet godina Krebtri je upravo tako i postupio – izvršio je ubistvo toliko šokantno da je privuklo onu čudnu izopačenu popularnosti kakva postoji jedino u najmračnijim ćoškovima interneta – i inspiriše ubice imitatore.

Pol Adams se isuviše dobro seća tog slučaja: Krebtri – i njegova žrtva – bili su Polovi drugari. Pol je polako sredio svoj život. No sada se pogoršalo stanje njegove stare i dementne majke. Iako se svakim delićem tela opire, vreme je da se Pol vrati kući.

Ubrzo sve kreće po zlu. Pol saznaje da detektivka Amanda Bek istražuje novog imitatora ubicu koji je počinio nedelo u obližnjem gradu Federbanku. Majka mu je rastrojena, tvrdi da je nešto u kući. I neko ga prati. A to ga podseća na ono što najviše uznemiruje u vezi s onim strašnim danom pre dvadeset pet godina.

Nije to bilo samo ubistvo.

Čarli Krebtri je nestao i potom ga više niko nikad nije video...

„Drugi roman Aleksa Norta jednako je uzbudljiv kao i prvi, i još strašniji. Atmosfera je jeziva dok govori o tome kako prošlost zadire u sadašnjost i kako snovi utiču na stvarnost, a u zastrašujućem svetu Senki postaje sve teže razlučiti jedno od drugog… i noćna mora preuzima kontrolu.“ Aleks Mikelides

„Ako volite Stivena Kinga, sigurno će vam se dopasti novi Nortov triler.“ Library Journal

Kategorije

Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja:

ISBN:

Cena štampanog izdanja: RSD

Broj strana:

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari