Ja, tajkun Miroslav Mišković

Ja, tajkun

Miroslav Mišković

Miroslav Mišković Ja, tajkun

5

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Posle dvadeset osam godina ćutanja, progovorio je Miroslav Mišković, najveći biznismen Srbije s kraja XX i početka XXI veka.

Zašto je ćutao? Zašto je sada progovorio?

Knjiga Ja, tajkun jedinstvena je ispovest čoveka koga je Milošević smatrao saradnikom, Đinđić prijateljem, Tadić protivnikom, a Vučić neprijateljem. Ona pruža celovit pogled srpskog preduzetnika na istorijat nesporazuma između države i njenih biznismena, na mentalitet srpskog političara i radnika, na ekonomsku prošlost, sadašnjost i budućnost Srbije i regiona.

Prvi put Miroslav Mišković govori o tome kako je zaradio prvi milion, a kako je „Maksi“ prodao za milijardu, kako razvija i zašto prodaje kompanije, kakva je logika poslovanja i priroda znanja kojim se kreira biznis.

Otkrivajući tajne najuspešnije kompanije od Vardara do Triglava, ova knjiga postaje pravi udžbenik praktične ekonomije. Opisujući najveće podvige i promašaje njenog lidera i pričajući o tome kako ga je oteo Zemunski klan a kako uhapsila aktuelna vlast, ispovest najpoznatijeg tajkuna izrasta u nesvakidašnju autobiografiju koja uspostavlja ekonomski triler kao nov žanr u našoj literaturi. 

Kategorije

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2876-1

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 240

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Slične knjige

Ocene i komentari

User pic

j.stosic119222

5

05.11.2022

Preporuka za sve .

Zanimljiva knjiga laka za čitanje.

0

0

User pic

komerspahic

5

20.01.2022

Ja, tajkun

Odličan prikaz borbe poduzetnika sa sistemom i politikom i kako se izboriti za uspjeh.

0

0