Baš je nezgodno kada nađeš rasparenu čarapu Nando Abad Komedija

Baš je nezgodno kada nađeš rasparenu čarapu

Nando Abad

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

3.5

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Andres bi vam posavetovao da ne čitate ovu knjigu.
Da biste znali zašto je Andres takav, morate je pročitati.


Andres bi vam savetovao da budete obazrivi, knjiga je mnogo opasniji predmet nego što izgleda. Ako prebrzo listate stranice i jedna vam okrzne jagodicu prsta, mogli biste se ovlaš poseći. Iako ne deluje kao teška povreda, infekcija rane mogla bi dovesti do amputacije. A šta ako vam knjiga ispadne? Iako ne teži više od trista grama, mogla bi vam pasti vrhom na gležanj i izazvati unutrašnji hematom i onda ko zna.... Opasnost tu ne prestaje. Šta ako je čitate stojeći dok čekate autobus ili voz? Ne bi bilo protivno razumu da udubljeni u čitanje napravite suvišan korak, padnete na šine i poginete istranžirani kao pile iz živinarnika.

Ili ste od onih koji radije čitaju bez žurbe u kupatilu? Zar ne znate da perdugo sedenje na klozetskoj šolji potpomaže pojavu izuzetno opasnih hemoroida? Nije valjda da želite da umrete iskrvarivši s glupim komičnim romanom u krilu?

Ne. To je previše rizika. Andres bi vam doviknuo da budete obazrivi i da ni pod kakvim izgovorom ne kupite ovu knjigu. Ali, naravno, možda ne treba obraćati preveliku pažnju na Andresa.

Treba samo pročitati ovu knjigu da biste saznali šta je moron, strašljivac i prava opasnost za svakog riđokosog.

„Duhovit roman pun optimizma i radosti.“
Telemadrid Radio

„Pravi melem za teško vreme u kojem živimo. Suze će vam teći od smeha. Andres je osoba kojoj ništa ne ide od ruke, ali koja ne pušta sudbinu iz svojih šaka. Urnebesno do samog kraja.“
Cronicas de una cinéfila

„Ako mislite da je vama sreća okrenula leđa, Andres onda nikad za nju nije ni čuo. A ipak, ova priča je puna nežnosti i okrepljujućeg humora. Ulepšajte sebi dane ovim romanom.“
Blog Rellenita de Crema

Kategorije

Komedije

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-10-25

ISBN: 978-86-521-4237-8

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 328

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

dragicasimic9915031

2

24.11.2021

2/5

Nakon duhovitog i obecavajuceg pocetka sacekace vas sulud zaplet i jos ludji rasplet. Nista slicno nisam procitala. Cudna jedna knjiga .

1

0

User pic

sanjastanojlovic562868

5

25.09.2022

Baš je nezgodno

Izuzetna knjiga, obavezno pročitajte

0

0