Daj, ne smaraj se Gari Džon Bišop Publicistika

Daj, ne smaraj se

Gari Džon Bišop

Gari Džon Bišop Daj, ne smaraj se

5

349.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Daj, ne smaraj se je priručnik za rezignirane i smorene svakodnevicom, nenašminkani manifest istinske životne promene. Nakon decenija rada sa klijentima na njihovom ličnom razvoju, Gari Džon Bišop je shvatio da smo sami sebi najveća prepreka, nasuprot tvrdnjama da nismo uspešni zbog odnosa s drugim ljudima, finansijske situacije ili posla. 

Ako vam je dosadilo da se osećate umorno, nezadovoljno i ogorčeno – ovo je knjiga za vas. Dobićete savete koji su vam potrebni da biste se oslobodili onoga što vas opterećuje i postali istinski raspetljana verzija sebe.

„Ovaj vodič pošteđen gluposti i trivijalnosti pomoći će vam da ućutkate svoje mrske, kritizerske monologe i da probudite pozitivna osećanja o sebi i svom životu.“ Women’s Health

Daj, ne smaraj se će vam pokazati kako da izađete na kraj sa razvodom, porodičnim gubitkom, neuspesima, zdravstvenim problemima. Daće vam snagu i naučiće vas da preuzmete odgovornost za svoj život.“ Reader’s Digest

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2019-08-22

ISBN: 978-86-521-3403-8

Cena štampanog izdanja: 699.00 RSD

Broj strana: 216

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

spalajkovic

5

16.10.2021

Drži pažnju

Nije loše ptočitati na nekom dugačkom putovanju. Možda vozom...Neće vas naterati da se bacite pod voz, ali ćete možda poželeti da postanete mašinovođa. Znam već kome mogu da poklonim knjigu u štampanom izdanju. Nećete se pokajati ukoliko je pročitate.

0

0