Dejzi Džouns i Šestorka Tejlor Dženkins Rid Drama

Dejzi Džouns i Šestorka

Tejlor Dženkins Rid

Tejlor Dženkins Rid Dejzi Džouns i Šestorka

4.5

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Bestseler New York Timesa i Sunday Timesa

Očaravajući roman o vrtoglavom uspehu legendarnog rok sastava iz sedamdesetih godina 20. veka i njihovoj lepoj pevačici otkriva misteriju njihovog zloglasnog raspada.

Svi znaju za Dejzi Džouns i Šestorku, ali niko ne zna zašto su se razišli na samom vrhuncu njihove popularnosti… do sada.

Dejzi je devojka koja krajem šezdesetih stiže u Los Anđeles, krišom ulazi u klubove na Sanset stripu, spava s rok zvezdama i sanja da peva u klubu Viski. Iako je seksa i droge bilo u izobilju, najveće uzbuđenje donosi joj rokenrol. Kad bude napunila dvadeset godina, njen glas će postati prepoznatljiv, a zbog njene lepote ljudi će gubiti glavu.

Biće prepoznatljiva i Šestorka, bend koji predvodi Bili Dan. Uoči njihove prve turneje njegova devojka Kamila saznaće da je trudna. Pod teretom iznenadne slave i očinstva, Biliju će na turneji stvari izmaći kontroli.

Dejzi i Biliju putevi će se ukrstiti kad njihov producent shvati da je najbrži put do neverovatnog uspeha spojiti ovo dvoje talentovanih muzičara. Ono što će uslediti postaće legenda.

Kako je ona nastala, opisano je u ovom nezaboravnom romanu o jednom od najvećih bendova sedamdesetih godina 20. veka.

„Intrige u bekstejdžu pokreću Dejži Džouns i Šestorku… roman koji slavi stvaranje mitova u Americi.“ Vogue

„Likovi će vas očarati u tolikoj meri da ćete poželeti da je bend zaista postojao.“ Heat

„Potpuno sam se zaljubila u ovaj roman… pročitala sam ga za jedan dan.“ Riz Viderspun

Kategorije

Drama

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-02-26

ISBN: 978-86-521-4050-3

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 368

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

anajo

5

25.06.2022

Dejzi Džouns

Odlična knjiga! Ako želite nešto što se brzo čita a ujedno je i izuzetno zanimljivo i dinamično, bilo koja knjiga Ridove je odličan izbor.

0

0

User pic

sonja.golubovic57549

4

16.07.2021

Dejzi Džouns i Šestorka

Ukoliko vam se čita nešto zanimljivo, dinamično, neopterećujuće, nešto što će vas transportovati u prošlost, u zlatno vreme rokenrola - čitajte "Dejzi Džouns i Šestorku"! Ovo je prava letnja preporuka. Roman u formi intervjua pruža nam sliku i uvid u jedno vreme, vreme rokenrola i sve što uz tu muziku ide - seks, droga, alkohol, turneje i slava.

0

0