E, zabole me – Suptilna umetnost življenja Mark Manson Popularna psihologija

E, zabole me – Suptilna umetnost življenja

Mark Manson

Mark Manson E, zabole me – Suptilna umetnost življenja

5

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Svetski bestseler prodat u 3.000.000 primeraka.

Kako da živite dobar život, nasuprot onom što vam se preporučuje.

Decenijama nam govore kako je pozitivno razmišljanje ključ srećnog, ispunjenog i bogatog života. „E, zabole me za pozitivno razmišljanje“, kaže Mark Manson, superstar blogerske scene. „Da budemo iskreni to tupljenje je neopevana budalaština i to mora da bude jasno“, kaže autor. On nam bez pardona predstavlja osvežavajuću, jednostavnu istinu koja nam danas svima tako nedostaje. E, zabole me je njegov protivotrov za sva ona zašećerena budi-pozitivan-dobro-se-osećaj učenja koja su inficirala moderno društvo i pokvarila čitave generacije.

Ljudska bića su nesavršena i ograničena, „ne mogu baš svi da budu izvanredni, u društvu postoje pobednici i gubitnici, a to ponekad nije fer i nije vaša greška“. Manson nas savetuje da upoznamo svoja ograničenja i prihvatimo ih. Jednom kada prihvatimo naše strahove i nesigurnosti, kada prestanemo da izbegavamo bolne istine, možemo da pronađemo smisao u onome što radimo.

Postoji mnogo stvari za koje nas iskreno „zabole“, ali baš zato moramo da shvatimo koje su nam zaista važne, jasan je autor. Dok je novac prilično bitan, briga o tome šta činimo od svog života daleko je važnija. E, zabole me je otrežnjujući šamar neophodan čitavoj generaciji, kojoj će pomoći da se prizemlji i da vodi sadržajan život. 

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2860-0

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 212

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

jelena.bubalo6181

5

29.08.2020

Prosto u facu

Jednostave smernice za zivot koje su autora navele da podeli iste sa citaocima, cini ovu knjigu jedinstvenom i lako razumljivom. Jos jedna knjiga o samopomoci koja se izdvaja od drugih jer zaista pomaze. Davno nisam bila odusevljena izborom reci i konceptom pod kojim je knjiga napisana. Svaka cast. Kreativno, mastovito i duhovito a opet pogodjena sustina - sve pohvale!

5

1