Egomanijak

Vaj Kiland

Vaj Kiland On mi je sve

0

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Bestseler autorka New York Timesa.

„Seksi, duhovito, ispunjeno čulnim uživanjima.“
– Addicted to romance

Te noći kada sam upoznala Drua Džegera, on je provalio u moju novu kancelariju na Park aveniji. Zapretila sam da ću pozvati policiju pre no što sam skočila na njega uz zahvat koji sam naučila na kursu borilačkih veština. Brzo me je savladao i nasmejao se.

Naravno, morao je da bude nadmen jer se ispostavilo da je advokat i zakoniti korisnik mog novog poslovnog prostora. Prevarant, koji se predstavio kao vlasnik nekretnine, uspeo je da mi uzme pare unapred za kancelariju koja je već bila izdata. Ostala sam bez deset hiljada dolara, cele svoje ušteđevine.

No Dru se ipak sažalio na mene i dao mi ponudu koju nisam mogla da odbijem. U zamenu za javljanje na telefon, pošto mu je sekretarica na bolovanju, mogu da ostanem kod njega dok ne nađem novu kancelariju.

Verovatno je trebalo da iz zahvalnosti držim jezik za zubima i da ne kritikujem savete koje daje klijentima. Ali nisam mogla da se uzdržim, morala sam da mu kažem šta mislim.

Nisam očekivala da će moje telo tako burno reagovati svaki put kad se posvađamo. Pogotovo jer je izgledalo da nam samo svađa polazi za rukom. Nas dvoje smo potpune suprotnosti. Dru je ogorčen, gnevan, zgodan do bola, razvaljivač veza i odnosa. A moj posao je da pomognem ljudima da spasu brak. Jedino što nam je bilo zajedničko su poslovni prostor koji smo delili i privlačnost koju je svakim danom bilo sve teže poreći.

Kategorije

Erotski Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-02-21

ISBN: 978-86-521-5121-9

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 304

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari