Fantom sa dalekog ostrva Gejl Mekmilan Ljubavni

Fantom sa dalekog ostrva

Gejl Mekmilan

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

0

199.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Crni jahač, ukleti jedrenjak i magnetna privlačnost tajanstvenog neznanca

Danijela Berdžes je vodila prilično dosadan život kao arhivistkinja u malom muzeju, sve dok se nije pojavio novi kolega s kojim se upustila u vezu. Međutim, sreća nije dugo trajala jer Danijelu optužuju za krađu antikviteta iz muzeja i ona beži od zakona, krijući se pod lažnim imenom na udaljenom Fantomskom ostrvu, koje po predanju posećuju duhovi mornara koji su se tu nasukali.

Na ostrvu osim nje živi i tajanstveni Endru Drejk, sa svojim psom koji više liči na vuka, najlepši muškarac koga je videla u životu. Kada ga bolje upozna, shvatiće da je Drejk slep i da ponekad hramlje, ali to još više zagolica njenu maštu. Iako joj ponekad liči na modernog Drakulu koji slep i sam živi u viktorijanskoj kući na hridini, ona ne može da odoli Drejkovoj magnetnoj privlačnosti.

Danijelin jedini ostrvski sused takođe pokazuje sve više zanimanja za nju, ali i za pljačku u muzeju. Ona ne sme da mu se poveri zato što je Drejkov najbolji prijatelj policajac u obližnjem mestu na kopnu ‒ ali ne može više sama da se bori s tajnom koja je pritiska. Pribojava se da je saterana u klopku iz koje ne može da se izvuče, ali to ne umanjuje silinu novih osećanja koja se neočekivano rađaju na obe strane... 

Kategorije

Ljubavni Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2396-4

Cena štampanog izdanja: 399.00 RSD

Broj strana: 200

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari