Gozba za vrane - deo drugi

Džordž R. R. Martin

Džordž R. R. Martin Vatra i krv

5

550.00 RSD

Opis knjige

Gvozdenim ostrvima vlada novi kralj, luđi i strašniji nego što je iko mogao i da zamisli. Nezasita morska neman sve više pruža svoje pipke ka obalama Sedam kraljevstava... Vitez sa zlatnom rukom krenuo je na put ka poslednjem zamku iznad koga se vijori barjak kralja na severu. Na tom putu otkriva mračne istine i bori se sa zlodusima sopstvene prošlosti.

Za to vreme, dok zemljom haraju odmetničke družine, dvor u Kraljevoj luci tone sve dublje u vrtlog izdajstava i spletki. A niko od igrača i ne sluti da je u igru prestola stupila nova, nepredvidljiva i neobuzdana sila, koja preti da poremeti i najpažljivije pripremljene planove...

Gozba za vrane je u punom jeku.

Kategorije

Epska fantastika Film

Više informacija

Godina prvog izdanja:

ISBN:

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 416

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Valahiru

5

06.09.2021

Gozba za vrane - Drugi deo

Drugi deo Gozbe za vrane se razlikuje od prvog po mnogo čemu. Dosta likova nije prisutno, a priču pratimo uglavnom iz ugla Lanistera, Sanse, Brijene i Sema. Brojne se spletke i prevare kuju, mada je rat navodno skoro gotov. Akcije ne manjka, mada je ovaj deo suroviji od prethodnog. Ovde već ima zaista važnih detalja koje nisu ni spomenuli u seriji, pa se pitam kako bi serija tekla da su ih ubacili. Kako se bližim poslednjem delu do sada objavljenom, pomalo tugujem jer se priču bliži kraj.

0

0