Igra prestola

Džordž R. R. Martin

Džordž R. R. Martin Vatra i krv

5

650.00 RSD

Opis knjige

ROMAN DO SADA NEVIÐENE SNAGE MAŠTE IZ PERA NAJVEĆEG MAJSTORA ŽANRA

U „Igri prestola“, Džordž R. R. Martin je stvorio istinsko remek-delo, objedinivši sve ono najbolje što žanr epske fantastike može da pruži. Magija, spletke, romanse i pustolovine ispunjavaju stranice prvog toma ovog epskog serijala, koji će zasigurno oduševiti ne samo ljubitelje žanra, već i mnogo širi krug čitalaca.

Nad zemljom u kojoj leta mogu trajati decenijama, a zime pokolenjima, nadvili su se crni oblaci. Ledeni vetrovi ponovo duvaju i u snežnim bespućima severno od Zimovrela, mračne i natprirodne sile okupljaju se iza velikog zida koji štiti kraljevstvo. U središtu sukoba nalazi se porodica Stark od Zimovrela, ljudi nepopustljivih i tvrdih kao što je i zemlja kojom vladaju. Prostirući se od predela okovanih surovom hladnoćom do dalekog letnjeg kraljevstva obilja i raskoši, ovo je priča o vitezovima i damama, vojnicima i čarobnjacima, plaćenim ubicama i kopiladima, ljudima koji žive u vremenu zlih predskazanja. Kroz mnoge zavere i spletke, tragedije i izdajstva, bitke i opsade, rešava se sudbina porodice Stark, njihovih saveznika i neprijatelja, dok svi oni pokušavaju da pobede u toj najsmrtonosnijoj od svih igara: igri prestola.

Kategorije

Epska fantastika Film

Više informacija

Godina prvog izdanja:

ISBN:

Cena štampanog izdanja: 1299.00 RSD

Broj strana: 655

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Valahiru

5

06.09.2021

Igra prestola

Žalio bih da nisam pročitao prvu knjigu serijala i uplovio u Martinov svet. Smatram da bi trebalo da probate makar prvu knjigu, bez obzira da li vam se svidela serija. Knjiga je totalno drugi doživljaj i svima je preporučujem.

1

0

User pic

Kristina_Beograd

5

09.11.2021

Igra prestola

Seriju nikada nisam pogledala niti se za nju interesovala. Čitalo mi se nešto kompleksno, nestvarno i genijalno i tako napravih odličan izbor i počeh od ove prve knjige Prestola. Jedini je problem što su sve moje ostale obaveze trpele, jer je knjigu nemoguće prestati čitati.

0

0