Iskreno, mračno, duboko

Viktorija Selman

0

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

On je monstrum koga svi mrze iz dna duše… svi sem tebe

Kad se mlada Amerikanka Amelija Rouz doseli sa ćerkicom u London u potrazi za boljim životom, upoznaje zgodnog, obrazovanog i harizmatičnog Metija Melgrena, koji ubrzo postaje sastavni deo njihovog života. Osmogodišnja Sofi očarana je Metijem koliko i njena majka i u njemu pronalazi oca kog nikad nije imala. A onda se u Londonu nižu ubistva, a sve žrtve su mlade žene koje upadljivo liče na Sofinu majku.

Kad Metija na osnovu indicija osude za višestruko ubistvo, ni Amelija ni Sofi ne mogu da se pomire sa time. Brojna pitanja koja će ih obe uništiti ostala su bez odgovora. Dvadeset godina kasnije Sofi stiže pismo iz zatvora u kom je obaveštavaju da Meti umire i da želi da se vidi s njom. Sofi će možda konačno dobiti odgovore za kojima žudi. No da li će je istina osloboditi – ili je baciti u još dublji ponor?

Iskreno, mračno, duboko je predivno napisan roman koji vas uvlači u mračni svet serijskih ubistava... Viktorija Selman je uzbudljiv i moćan svež glas, a njen novi triler nećete ispustiti iz ruku.“
– Patriša Kornvel

„Uzbudljivo i očaravajuće štivo koje sam kao na iglama čitao od prve do poslednje stranice. Briljantno!“
– Si Džej Votson

„Moćno, sofisticirano, zastrašujuće.“
– Kris Vitaker

Kategorije

Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-09-07

ISBN: 978-86-521-4944-5

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 320

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari