Iz čista mira

Džo Aberkrombi

Džo Aberkrombi Pola kralja

5

949.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Druga knjiga Doba ludosti

„Aberkrombi je ovim zapletom nadmašio sebe, a njegova vešta subverzija žanra oduševiće sve čitaoce.“
– Publishers Weekly

„U doba mira ratoborni čovek napada samoga sebe.“
– Fridrih Niče

Mir je samo drugačija vrsta bojišta... Savina dan Glokta, nekada najmoćnija poslovna žena Adove, shvata da su njena sposobnost procene, ugled i bogatstvo ozbiljno načeti. Svejedno, neće odustati od svojih ogromnih ambicija, i nikakvi obziri je neće sprečiti da ih ostvari.

Za junake poput Lea dan Broka i Staura Mračnog, ljude srećne jedino kad u ruci drže mač, mir predstavlja mučenje koje treba okončati što je pre moguće. Zato stare mržnje treba razbuditi, nove saveznike pronaći, dok nova vladarka Afrita mora da ovlada dugim okom… pre nego što je ono ubije.

Nemir zadire u sve slojeve društva. Razbijači i dalje vrebaju iz senke, kuju zavere da oslobode običnog čoveka, dok se plemstvo grabi za dodatne privilegije. Kralj Orso pokušava da nađe bezbedan put kroz politički lavirint pun smrtonosnih opasnosti, ali se njegovi neprijatelji – i njegovi dugovi – samo umnožavaju.

Stare običaje i stare vođe više niko ne poštuje – ali ljudi spremni da ugrabe vlast brzo će otkriti da nijedno savezništvo, nijedno prijateljstvo i nijedan mir ne traju doveka.

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2022-04-30

ISBN: 978-86-521-4540-9

Cena štampanog izdanja: 1899.00 RSD

Broj strana: 608

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

miloskovtel8682

5

10.05.2022

Abercrombie

Odličan,kao i uvek.

0

0