Kradljivica iz Korinta

Tesa Afšar

0

549.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Ova uzbudljiva biblijska priča o avanturi, hrabrosti i pokajanju otkriva o nama više nego što možemo da zamislimo.

Korint prvog veka grad je koji vrvi od trgovine i draži. Takođe je prepun opasnosti i pokvarenjaštva – što su idealne okolnosti za Arijadninu najveću pustolovinu. Pošto je godinama s majkom i dedom živela u Atini i trpela njihovo maltretiranje, Arijadna beži u očev dom u Korintu, gde će otkriti opasnu tajnu koja mu je upropastila brak: iako Grk visokog roda, Galen je ozloglašeni kradljivac koji pokvarenim građanima otima bogatstvo stečeno na nepošten način.

Očajnički želeći da zaštiti oca, Arijadna rizikuje sopstveni ugled, slobodu i ljubav voljenog muškarca kako bi postala očeva pomoćnica. Dok je izuzetne fizičke sposobnosti vode u opasne poduhvate, Arijadna potajno uživa igrajući se vatrom. Ali kada pogrešna osoba otkrije njihovu tajnu, Arijadna i njen otac shvataju da im budućnost – i sam život – vise o koncu.

Kada se sprijatelje s jevrejskim učiteljem Pavlom, uviđaju da njegova radikalna poruka dovodi u pitanje sve što su nastojali da izgrade, ali nudi nešto čemu nijedno od njih nije smelo ni da se nada.

„Predivno napisana priča zasnovana na Novom zavetu. Dobro prikazanim likovima i bogatim detaljnim okruženjem Afšar slikovito oživljava drevni svet Biblije.“
– Library Journal

„Neustrašiva. Odvažna. Borac. To je Arijadna... Autorka oživljava uzbudljivu priču o unutrašnjoj borbi žene koja bira između pobune i ljubavi. Delo koje nudi vrhunsku pokretačku snagu, uzbudljive scene i dirljive teme – ljubav i odlučnost.“
– Booklist

„Tesa Afšar ima izvanredan talenat da biblijsku priču predstavi današnjim čitaocima.“
– Publishers Weekly
 

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-05-31

ISBN: 978-86-521-5334-3

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 312

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari