Ljubav, medicina i čuda

Berni Zigel

0

549.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Bestseler New York Timesa.

Sve što je iskusni lekar naučio od izuzetnih pacijenata o samoizlečenju.

Prodato u više od 3 miliona primeraka.

Današnja medicina krupnim koracima napreduje u lečenju najtežih bolesti. Lekovi i terapije su u neprekidnom procesu istraživanja i unapređivanja.

Aktivno se radi na tome da naš moćni imunski sistem osposobimo da prepozna i bori se protiv stranih ćelija koje napadaju organizam, ali i sopstvenih koje su se otrgle kontroli i postale ćelije kancera a da pritom ne stradaju i one zdrave.

Doktor Berni Zigel, hirurg i onkolog, s vremenom je uvideo da u ovu jednačinu savremene medicine svakako treba uključiti i vezu između naše svesti i izlečenja, a bogata praksa dovela ga je do zaključka da svi mi posedujemo moć samoisceljenja, koja možda presudno utiče na to da i najsavremeniji medicinski tretmani daju željene rezultate. On tvrdi da „nema neizlečivih bolesti, već samo neizlečivih ljudi“.

Ovo je knjiga koja će koristiti svakome ko se suočio s ozbiljnom bolešću i pomoći mu da se isceli, da u sebi pronađe dodatne izvore snage koji će mu uz neizbežnu medicinsku podršku omogućiti da se izbori s bolešću i ozdravi.

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-03-07

ISBN: 978-86-521-5091-5

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 312

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari