Magnus Čejs i bogovi Asgarda – Mač leta

Rik Riordan

Rik Riordan Persi Džekson i bogovi Olimpa I

3

749.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Autor serijala Persi Džekson i bogovi Olimpa

Magnus Čejs je oduvek bio problematično dete. Nakon misteriozne smrti njegove majke živeo je sam na ulicama Bostona, preživljavao je zahvaljujući svojoj dovitljivosti. Bistar, okretan i brz, uvek je bio korak ispred policije i radnika socijalne službe.

I pored svega toga, jednog dana u trag mu je ušao bogati ujak, koga je jedva poznavao, čovek za koga je njegova majka tvrdila da je izuzetno opasan i da treba da ga se kloni. Ujak Randolf mu odaje neverovatnu tajnu: Magnus je sin nordijskog boga. Vikinški mitovi su istiniti. Bogovi Asgarda se spremaju za rat. Trolovi, divovi i čudovišta se okupljaju i pripremaju za sudnji dan, Ragnarok.

Da bi sprečio ovaj sukob, Magnus mora da pretraži Devet svetova kako bi pronašao oružje koje je izgubljeno hiljadama godina. Kada ga napad vatrenih divova primora da bira između sopstvene bezbednosti i života stotina nevinih, Magnus donosi fatalnu odluku.

Ponekad je jedini način da započnete novi život da umrete…

Mač leta je sjajan spoj veličanstvene nordijske mitologije i spisateljske veštine Rika Riordana, duhovita knjiga u kojoj se sve odigrava vrtoglavom brzinom. Izuzetno!
New York Times

„Junaci koji ti se odmah dopadnu! Luda akcija! Kul negativci! Sjajan tempo, preokreti, uvek uzbudljivo i napeto!“
– Majkl Grant

„Mislio sam da poznajem nordijsku mitologiju, ali sada kada sam pročitao zadivljujući i urnebesni Mač leta, nikada više neću videti Tora na isti način. Spremite se da ostanete budni čitavu noć čitajući!“
– Harlan Koben

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2022-09-10

ISBN: 978-86-521-4585-0

Cena štampanog izdanja: 1499.00 RSD

Broj strana: 472

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

martinovicjakov55510

3

19.09.2022

Mac leta

ne razumijem kako citati knjigu jer nigdje nista ne Pise

0

1