Nada novog jutra

Ketrin Hajni

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

1

499.50 RSD

Opis knjige

„Najzabavniji roman koji ćete pročitati ove godine.“
– A Good Morning America Buzz Pick

Džejn se odmah zaljubila u Dankana. Šarmantan je, dobroćudan i zgodan, ali nažalost spava sa skoro svim ženama u Bojn Sitiju u Mičigenu. Džejn svuda vidi Dankanove bivše devojke – u restoranima, u piljarnici, čak i u okolnim gradovima.

Ako bi se možda i pomirila s činjenicom da se zabavlja s najpromiskuitetnijim zavodnikom na svetu, ne bi želela da ga deli baš sa svima. Usput, Dankan je i dalje u veoma dobrim odnosima sa bivšom suprugom Egi, ženom blistave kose i savršenog tena, kojoj redovno kosi travnjak. A tu je i Džimi, Dankanov pomoćnik koji ulazi i izlazi iz Dankanovog stana kad hoće, pogotovo u najnezgodnijim trenucima. Džejn se pita može li opstati ijedna veza s troje ljudi, a kamoli sa četvoro. Petoro, ako računamo Eginog ekscentričnog muža Gerija. Da ne pominjemo sve ostale stanovnike Bojn Sitija, koji slobodno saopštavaju Džejn svoje mišljenje o njenim postupcima.

Međutim, svi Džejnini stavovi o ljubavi i braku menjaju se posle strašne saobraćajne nesreće. Njen život ubrzo postaje nužno isprepleten s Dankanovim, Eginim i Džimijevim, i ona gubi svaku iluziju da će Dankana imati samo za sebe. Ali… da li joj se osmehuje drugačija vrsta sreće?

Nada novog jutra je gorak i sladak, divan i zabavan roman.

„Bezgranično vedar roman o ljubavi, porodici i zajednici, s mudrom i velikodušnom porukom.“
– Washington Post

„Ketrin Hejni je savremena Džejn Ostin. Objedinila je poletan stil sa zaraznim humorom i napravila savršenu ravnotežu između literarnog i popularnog.“
– Forbes

Kategorije

Drama Ljubavni Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2022-06-16

ISBN: 978-86-521-4568-3

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 320

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

sanjastanojlovic562868

1

23.09.2022

Nada novog jutra

Površni likovi i odnosi među njima, mnogo toga je ostalo nedorečeno,imala sam utisak da čitam prvo poglavlje, pa deseto pa dvadeseto... možete je preskočiti

0

0