Nevidljivi akademici Teri Pračet Komična fantastika

Nevidljivi akademici

Teri Pračet

Teri Pračet Akrepski odred

5

599.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Roman o Disksvetu

Fudbal je stigao u drevni grad Ank-Morpork. Čarobnjaci s Nevidljivog univerziteta moraju da odigraju utakmicu – i da pobede – ali bez magije. Zato odlučuju da prvo isprobaju sve drugo.

Velika utakmica na pomolu privlači mladog džabalebaroša veoma nadarenog za šutiranje konzervi, kuvaricu koja mesi odlične pite, tupavu lepoticu koja bi lako mogla postati najbolja manekenka na celom svetu i zagonetnog gospodina Orahka (niko ne zna baš mnogo o gospodinu Orahku, čak ni sam gospodin Orahk, i to ga brine). Što se utakmica više bliži, to se četiri života više prepliću i menjaju se zauvek.

Jer stvar s fudbalom – ona važna stvar – jeste da nikad tu nije stvar samo u fudbalu.

Napred naši! Napred naši! Napred naši!

„Inteligentno, drsko ljubavno pismo upućeno fudbalu, navijačima i sportu kao nečemu što ima moć da nas ujedini.“ Publisher's Weekly

„Pametno, urnebesno smešno i čovekoljubivo. Zapravo, ako nikad niste pročitali nijedan roman o Disksvetu, nešto nije u redu sa vama.“ The Guardian

Kategorije

Komična fantastika

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-3341-3

Cena štampanog izdanja: 1199.00 RSD

Broj strana: 512

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Kristina_Beograd

5

28.02.2022

Nevidljivi akademci

O čarobnjacima, orcima, tiranima i fudbalu. I patuljcima. I visokoj modi. Jer, to samo Pračet može da ispriča a da ima smisla. Mnogo smisla. Sve preporuke za još jedno master delo ser Pračeta.

0

0