Opaki momak L. Dž. Šen Erotski

Opaki momak

L. Dž. Šen

L. Dž. Šen Opaki momak

2

500.00 RSD

Opis knjige

„Savršeno delo.“ Romantic Book Angel

Emilija

Baka mi je jednom rekla da su ljubav i mržnja isto osećanje izraženo u različitim okolnostima. Strast je ista. Bol je isti. Čudnovata uzbuđenja koja pene u grudima? Ista su. Nisam joj verovala dok nisam upoznala Barona Spensera. On je postao moj košmar.

Onda je košmar postao stvarnost.

Mislila sam da sam mu pobegla, da će zaboraviti da sam postojala. Ali kada se vratio, udario je jače nego što sam verovala da je moguće.

I kao domine – pala sam.

Opaki

Lepa i neuhvatljiva kao cvetanje trešnje. Pre deset godina ušla je u moj život nenajavljeno i okrenula ga naglavačke.

Emilija Leblank je potpuno zabranjena teritorija za mene. Bivša devojka mog najboljeg prijatelja. Žena koja zna moju najmračniju tajnu, ćerka posluge unajmljene da vodi računa o našem imanju. To je trebalo da me odvrati od nje, ali nije. Ona me mrzi. Pa šta. Biće joj bolje da počne da se navikava na mene.

„Epski slasna knjiga koju morate pročitati jer će vas raspametiti i ostaviti vas opijene u književnom mamurluku.“ Books and Boys BookBlog

Kategorije

Erotski Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2020-09-17

ISBN: 978-86-521-3818-0

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 352

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

taradmila1618

2

04.08.2021

Opaki momak

Knjiga zasnovana sa previse opisivanja scena sexa,psovanja. Tok radnje nezanimljiv,prica o bogatom momku koji je zeljan osvete,a u to sve je umesana i njegova stara ljubav.

0

0