Ostati ili otići? Ramani Durvasula Publicistika

Ostati ili otići?

Ramani Durvasula

Ramani Durvasula Ostati ili otići?

5

450.00 RSD

Opis knjige

Kako preživeti vezu sa narcisom

Narcisoidnost je epidemija današnjice koja se brzo širi.

• Da li vašem partneru nedostaje empatija?
• Da li misli da je bolji od ostalih i da za njega ne važe pravila?
• Da li je sklon manipulaciji?
• Da li ima nekontrolisane izlive besa?

Živimo u svetu romansi i fantazija o spasenju, gde mnogi veruju da ljubav sve pobeđuje i da time što trpimo neprihvatljivo ponašanje zapravo „popravljamo“ svoju vezu. Uprkos onome o čemu nas uče bajke, to nije baš tako. Ponekad biramo pogrešne ljude i zaglavljujemo se u vezama iz kojih ne možemo da se iščupamo.

Ramani Durvasula, profesorka psihologije na Državnom univerzitetu u Kaliforniji i vodeći stručnjak u oblasti poremećaja ličnosti, u knjizi Ostati ili otići? analizira istinite priče koje će vas pripremiti za borbu sa patološkim narcisima. Autorka detaljno opisuje osnovne pokazatelje narcisoidnog poremećaja i daje uputstva kako da prebrodite teške situacije i razumete ponašanje svog partnera.

Bilo da odlučite da ostanete ili da odete, ova knjiga će vam pomoći da se lakše vratite na pravi put, oporavite i živite autentičnim i osnaženim životom.

„Ljubavna veza ispunjava partnere onda kad su oni prisni, saosećajni, otvoreni i mogu uspešno da komuniciraju. Narcis nije u stanju da ispuni te osnovne uslove za blisku vezu. Ova knjiga je vodič za preživljavanje za one ljude koji su se zatekli u tim problematičnim ljubavnim vezama i pruža iskren uvid u to šta da očekujete i kako da se oporavite.“ Dr Pamela Regan

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2019-12-20

ISBN: 978-86-521-3553-0

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 320

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

mandarina.narandzic

5

02.04.2021

Preporuka

Kao prva pomoc

0

0

User pic

Z-Olja

5

21.10.2020

Preporuka!

Jedna od najboljih knjiga iz ove oblasi. Temeljno, laicki, otkricete kako funkcionisu i kako zele da nas obmanjuju narcisi i kako da se zastitite od istih, s obzirom na to da ih ima sve vise oko nas u ovim surovim tehnoloskim vremenima, dobro je procitati ovo stivo.

0

0