Oštri predmeti Džilijen Flin Trileri

Oštri predmeti

Džilijen Flin

Džilijen Flin Iščezla

3

400.00 RSD

Opis knjige

Neke rane nikad ne zacele... Impulsivni triler autorke svetskog bestselera Iščezla.

Novinarka Kamil Priker dobija zadatak da se vrati u svoj rodni grad u Misuriju ne bi li napravila reportažu o otmici i ubistvu dve devojčice.

U svom domu koji je davno napustila Kamil će sačekati nove uvrede, mučna sećanja na tragične događaje iz detinjstva, neurotična, hipohondrična majka i prerano sazrela trinaestogodišnja polusestra uznemirujućeg ponašanja. Povratak u majčinu kuću prizvaće sva mučna sećanja na tragične događaje iz detinjstva.

Kako Kamilin izveštaj o nasilnom zločinu bude napredovao ona će početi da se identifikuje sa mladim žrtvama – sve više i sve jače. Progonjena davnim strahovima Kamil će morati da reši sopstvenu psihološku zagonetku kako bi došla do istine o zločinu, ali i da bi preživela povratak kući.

„Šest godina pre nego što je objavila Iščezlu, Džilijen Flin već je zadivila književne kritičare ovim mračnim, uznemirujućim romanom koji vas ispunjava sumnjom i tera da preispitujete svoje pretpostavke do poslednje stranice.“ Essentials 

Kategorije

Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2322-3

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 234

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

ignjatovicdarko776300

2

10.12.2021

2

od pocetka sam znao da mi se ne svidja stil pisanja...trunka upornosti terala me je do kraja. U sustini, mislim da je sve ovo bolesno, americki bolesni mozak.

0

0

User pic

larisičica

4

12.09.2021

Sharp Objects

Sjajna Džilijen ❤️

0

0