Pandorina poruka Havijer Sijera Istorijski

Pandorina poruka

Havijer Sijera

2.5

299.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Uvek kad neka dogma padne, rodi se novi svet.

Prošlost krije ključ razumevanja sadašnjosti i budućnosti.

Tačno na svoj osamnaesti rođendan Ajris je primila veoma neobično pismo od svoje tetke. Na samom početku, tetka je požuruje da ga odmah pročita. Napisano je u vanrednim okolnostima.

Iako se čini da se tetka priseća uspomena na njihovo zajedničko putovanje po južnoj Evropi, ispostaviće se da joj zapravo poverava dugo čuvanu tajnu da drevni mitovi sadrže ključ za shvatanje porekla života, bolesti, pa čak i naše budućnosti.

Zasnivajući svoj rad na istraživanjima važnih naučnika i nobelovaca, Havijer Sijera je napisao pronicljivu i opsenjujuću priču koja će proširiti naše vidike i neminovno poremetiti naše dosadašnje poimanje civilizacije. Pandorina poruka se osvrće na drevna vremena u kojima je čovečanstvo takođe bilo izloženo brojnim opasnostima i pandemijama, ali je uvek pronalazilo rešenja da prevaziđe sve pretnje i nevolje. Ovo nesvakidašnje pismo puno je intrige, misterije ali i saznanja i nade jer posle mraka uvek dolazi svetlost.

Pandorina poruka sadrži svu mudrost koju možemo izvući iz krize koja nas trenutno potresa i podseća nas da smo predodređeni za prosperitet i večni procvat života.“
– Libros y literatura

„Sijera je u svoju Pandorinu poruku utkao nadu i poverenje u ljudski rod. Stranice ove knjige otvarajte smelo i što češće.“
– Casa del Libro

Kategorije

Istorijski

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-05-12

ISBN: 978-86-521-4154-7

Cena štampanog izdanja: 599.00 RSD

Broj strana: 136

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

AnnaHermann

4

08.07.2021

Vrlo zanimljivo

Ova knjiga me bas zaintrigirala nekim činjenicama koje navodi. Vrlo interesantan prikaz o različitim teorijama o virusima kroz istoriju. Topla preporuka svima koji žele da pročitaju različita mišljenja o svemu što nam se događa i što nam se dešavalo kroz vekove.

2

0

User pic

vojinka.mijatoviv3368

1

19.10.2022

Pandorina poruka

Kupila sam elektronsko citanje knjige, dobijem informaciju da je placena i preuzeta, ali ja nigde nemam opciju otvaranja knjige, niti informaciju o tome. Nudi mi se opcija citanja samo pocetka knjige, ali ne i cela knjiga. NIKO MI NE ODGOVARA NA PORUKU.

0

0