Povratak kući

Kejt Morton

Kejt Morton Čuvar tajni

1

799.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Bestseler New York TimesaSunday TimesaEl Paisa

„Najbolji roman Kejt Morton do sada.“
– Publishers Weekly

Adelejd Hils, Južna Australija, Nova godina 1959. U predvečerje vrelog dana, nedaleko od velike seoske kuće jedan čovek je slučajno otkrio užasan zločin. Pozvana je policija, i mali grad Tambila biva upleten u jednu od najzagonetnijih istraga ubistva u istoriji Južne Australije.

London 2018. Nezaposlena novinarka Džes u potrazi je za dobrom pričom kada je jedan telefonski poziv primorava da hitno dođe u Sidnej. Njena baka Nora, koja ju je odgajala umesto majke, teško je bolesna. U Norinoj kući Džes otkriva knjigu o zločinu nad porodicom Tarner iz 1959. Prelistavajući njene stranice, Džes pronalazi šokantnu vezu između svoje porodice i tragičnog događaja koji nikada nije u potpunosti razrešen.

Ova epska priča, koja obuhvata dva kontinenta i tri generacije, preispituje snagu ljubavi: šta bismo uradili za one koje volimo, kako se branimo lažima i šta znači povratak korenima.

„Izuzetna veština Kejt Morton da preplete dva toka priče ovde je na vrhuncu. Pomislićete da ste pronikli u vezu između glavnog toka radnje i knjige koju Džes pronalazi, ali autorka čuva tajne koje će izazvati vatromet emocija na samom kraju.“
– Booklist

„Uživaćete dok budete sklapali deliće ove misteriozne slagalice. Kako se roman približava kraju, imaćete utisak da znate šta vas tamo čeka, ali će vas napetost i neverovatna otkrića iznenaditi.“
– Bookpage

Kategorije

Drama

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-02-14

ISBN: 978-86-521-5078-6

Cena štampanog izdanja: 1599.00 RSD

Broj strana: 568

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

oliveraivancevic1297

1

09.07.2024

povratak kuci

beskrajno dosadna knjiga,puno likova,puno objasnjavanja,ponavljanja ,sve zbrkano,nikad kraja .Ne preporucujem

0

0