Pročitajte lice Erik Standop Publicistika

Pročitajte lice

Erik Standop

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

5

450.00 RSD

Opis knjige

Sa Elizom Petrini

Čitanje lica može da vam pomogne na poslovnom i privatnom planu i da povoljno utiče na vaše zdravlje.

Veština čitanja lica nam je urođena jer od trenutka kad otvorimo oči znamo da tražimo delove i crte lica. Svi mi instinktivno umemo da čitamo i tumačimo osećanja i izraze lica ljudi iz svog okruženja.

U knjizi Pročitajte lice stručnjak za čitanje lica Erik Standop otkriva kakvu moć ima ta naša sposobnost, opisuje put koji je prošao da bi postao čitač lica i pripoveda priče koje ilustruju koliko je moćan taj jedinstveni jezik. Primenjujući metode tri različite škole čitanja lica, Standop naučnom preciznošću opaža kratkotrajne mikroekspresije, vešto čita ličnost, karakter, emocije, pa čak i zdravstveno stanje – sve to samo posmatrajući lice osobe.

Knjiga je podeljena na poglavlja koja konkretno opisuju kako se čitanjem lica mogu otkriti informacije o raznim aspektima života – zdravlju, ljubavi, komunikaciji, poslu i uspehu. Priče su ilustrovane crnobelim crtežima zahvaljujući kojima čitaoci mogu da vide kako izgledaju crte lica koje je Standop analizirao.

U poslednjem poglavlju navedena su značenja desetina crta i oblika lica koja će pomoći čitaocima da podstaknu i razviju sopstvene intuitivne moći čitanja lica. Knjiga Pročitajte lice upoznaje vas s drevnom umetnošću i naukom čitanja lica pomoću koje ćete proniknuti ispod površine i smelije koračati kroz život.

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2020-10-26

ISBN: 978-86-521-3823-4

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 336

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

amra.muratovic2549

5

10.01.2021

Procitajte lice, Erik Standop

Zanimljivo štivo kao uvod u vještine čitanja lica. Prije nego što odlučite da li ćete se posvetiti daljem i dubljem izučavanju ove discipline, svakako preporučujem čitanje ove knjige, a usput možete saznati i neke zanimljive detalje i pokušati ih primijeniti u svojoj svakodnevici, ili bar pred ogledalom da bolje sagledate sebe.

0

0