Riba na drvetu Linda Malali Hant Knjige za decu

Riba na drvetu

Linda Malali Hant

Linda Malali Hant Riba na drvetu

5

299.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Bestseler New York Timesa.

Svako je pametan na svoj način. Ali ako sudiš o ribi po njenoj sposobnosti da se popne na drvo, ona će čitav život provesti misleći da je glupa.

Ali je dovoljno sposobna da prevari mnoge. Svaki put kad se upiše u novu školu uspeva da sakrije da ne zna dobro da čita. Umorna je od toga što zbog disleksije svi misle da je „spora“ ili da je „gubitnik“, ali nema snage da zatraži pomoć. Međutim, umesto problematične devojčice, njen novi nastavnik vidi u njoj kreativno i oštroumno dete. Kad Ali i novi nastavnik budu međusobno uspostavili poverenje, sve će se promeniti...

Riba na drvetu je emotivna priča koja se obraća svima onima koji osećaju da se ne uklapaju u svoju okolinu i koji zbog toga trpe. Zasnovan na ličnom iskustvu, roman Linde Mulali Hant pokazuje da svi mi posedujemo određene talente i da će neuspeh doći samo ako se ne trudimo dovoljno.

„Pun zanimljivih likova i ispričan iz srca, roman istražuje i porodicu, prijateljstvo i hrabrost u svim njenim oblicima... Obraćajući se najširoj publici, te nudeći nadu onima koji se bore kroz institucije i pokazuju da ometenost nije isto što i glupost, ova knjiga je jedinstvena kao i njena junakinja.“ Booklist 

Kategorije

Knjige za decu

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2098-7

Cena štampanog izdanja: 599.01 RSD

Broj strana: 232

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

Sristovicnikic5850

5

02.06.2022

Riba na drvetu

Preporuka za ovu knjigu, za sve one koji imaju problem disleksije ili u svom okruženju imaju disleksičara. Ova knjiga treba da bude obavezna lektira u školi.

0

0