Sinklerova strast Dž. S. Skot Erotski

Sinklerova strast

Dž. S. Skot

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

5

400.00 RSD

Opis knjige

Bestseler autorka New York Timesa.

Dante Sinkler nikad nije mnogo mario za veliko porodično bogatstvo koje je nasledio. Taj seksi milijarder celog života samo je želeo da postane policijac i sada je detektiv odeljenja za krvne delikte u Los Anđelesu, i to đavolski dobar detektiv. Ali kada ga na dužnosti teško ranjavaju i kada prilikom te pucnjave izgubi partnera, mora da se povuče u svoj letnjikovac u Ejmsportu u Mejnu, da se oporavi.

Sara Bakster, briljantna mlada lekarka, bori se s posledicama strogog vaspitanja i pokušava da zaboravi događaje iz prošlosti. Nedavno se preselila iz Čikaga, gde je doživela velike neprijatnosti, u uspavani Ejmsport u nadi da će tu naći mir.

Tvrdoglavi Dante je Sarin pacijent, a već od njihovog prvog susreta svesni su magnetne privlačnosti. Njih dvoje su sušte suprotnosti, no ipak je nemoguće ignorisati strasti koje se rasplamsavaju. Iznenada, prošlost koja progoni Saru još jednom kuca na vrata. Može li se Dante oporaviti od tuge i bola nakon gubitka prijatelja, i može li na vreme otkriti Sarine tajne da bi je zaštitio i spasao?

„Puno uzbuđenja i nežnosti... Izuzetna epizodna radnja se savršeno glatko uliva u glavni tok ljubavne priče, dajući nam zaokruženo, celovito delo.“  Publishers Weekly

Kategorije

Erotski Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-3255-3

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 288

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

savicteodora883972

5

01.11.2021

Sinklerova strast

Knjiga mi se dopala i procitala sam je u dahu.

0

0