Šta ćemo sad? Holi Born Ljubavni Čiklit

Šta ćemo sad?

Holi Born

Holi Born Šta ćemo sad

5

399.50 RSD

Opis knjige

Duhovito, iskreno, dirljivo istraživanje ljubavi, prijateljstva i emocionalnog lavirinta u koji može zabasati svaka žena u tridesetim godinama.

Ko je uopšte Viktorija Bejli?

Nema sumnje da je Viktorija uspela u životu. Ona je autorka bestselera. Njena knjiga inspirisala je milione žena koje je sad obožavaju i netremice je prate na internetu. Pritom, svi joj zavide na savršenoj vezi.

I niko ne zna da Viktorija Bejli živi u laži.


Sve njene prijateljice se udaju i dobijaju decu, jedino njen dugogodišnji dečko i ne pomišlja da njih dvoje zasnuju porodicu. Čak je i njena najbolja drugarica Di, večiti treći točak u društvu, sada zaljubljena. Viktoriji ima trideset jednu godinu i ne želi da bude ikona društvenih mreža, već da živi jednostavno i bude srećna.

Vreme je da Viktorija počne da živi po principima koje zastupa, ali ima li hrabrosti za to?

„Moja omiljena knjiga o emocionalnom životu žena.“ Doli Olderton

„Odlično! Retko ko piše ovako iskreno o tome kako se nositi sa svim pravilima koje društvo postavlja pred žene.“ Marijana Kiz

„Holi Born je duhovita i britka dok isteruje na čistac laži kojima sebe obmanjujemo iz straha da ćemo biti odbačeni ako ne ispunimo sva očekivanja.“ Emerald Street

„Spektakularno! Bridžet Džouns za milenijalce.“ Times

Kategorije

Ljubavni Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-03-29

ISBN: 978-86-521-4077-0

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 312

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

Tika

5

12.10.2021

Ok

Super stvar za razbibrigu...

0

0

User pic

tanjadimeska77069

5

06.04.2021

Šta ćemo sad? Holi Born

Nemam dosega pročitano kniga koja tolku me zasmejuvaše celo vreme. Duhovita, zabavna, smešna, interesna, moderna, tokmu za denešniot život, koj poveke se sveduva na socijalnite mreži otkolku na druženjeto vo živo.

0

0