Sunčeva sestra Lusinda Rajli Drama

Sunčeva sestra

Lusinda Rajli

4.5

649.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Krećući se od Menhetna do veličanstvenih afričkih ravnica, Sunčeva sestra je šesti nastavak u svetskom bestseler serijalu Sedam sestara.

Onima koji je ne poznaju čini se da je Elektra d’Aplijez žena koja ima sve. Budući da je svetski top-model ona je lepa, bogata i poznata. Ipak, njeno nestabilno psihičko stanje sada je dodatno uzdrmano smrću Tate Solta, neobičnog milijardera koji je usvojio šest kćeri iz šest različitih krajeva sveta. Boreći se sa sopstvenim demonima Elektra se okreće alkoholu i drogama. Dok su svi zabrinuti za njeno zdravlje, Elektra prima pismo od neznanke koja tvrdi da je njena prava baka.

Godine 1939. Sesili Hantli Morgan odlazi iz Njujorka u Keniju ne bi li zalečila svoje slomljeno srce. Tamo, na obali jezera Najvaša upoznaje Bila Forsajta, zloglasnog farmera i stočara koji je povezan sa ponosnim plemenom Masaia. Ubrzo po izbijanju Drugog svetskog rata i neočekivanog otkrića Sesili putuje dolinom Vandžohi izolovana i sama sve dok ne sretne mladu ženu kojoj će nešto obećati, nešto što će joj zauvek promeniti život.

Sedam sestara će vam zarobiti srce, obradovati vas i potpuno očarati. Lusinda Rajli je ovde na vrhuncu svog stvaralaštva – čarobnica koja stvara likove u koje se neizostavno zaljubljujemo i koji ostaju sa nama još veoma dugo.“ Lusi Foli

Sunčeva sestra je masterklas iz lepog pisanja.“ Sun

„Neodoljiv roman epskih razmera.“ Sunday Express

Kategorije

Drama Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2020-06-18

ISBN: 978-86-521-3795-4

Cena štampanog izdanja: 1299.00 RSD

Broj strana: 724

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Marijaci

5

26.10.2020

Sunčeva sestra

Jedva sam dočekala novi nastavak serijala Sedam sestara i nije me izneverio. Volim ovakav stil pisanja i isprepletanost priča iz prošlosti i sadašnjosti. Jedva čekam sledeći nastavak i druženje sa sestrama.

2

0

User pic

veky986

4

26.03.2021

4.5 ⭐️

Iako je obimna, knjiga se čita u jednom dahu. U knjizi pratimo 2 priče, jednu o slavnom modelu koja ima sve, ali je emotivno prazna, nesrecna i bori se sa bolestima zavisnosti, a druga priča je o njenim precima. Deo radnje druge priče se odvija u Keniji, koju je Lusinda tako lepo opisala, da imam utisak kao da sam i sama bila tamo, a ne samo čitala o tome.

0

0