Tako mi svega

Džejms Paterson

Džejms Paterson Dani lova

3

549.50 RSD

Opis knjige

Uzbudljiv triler o ambiciji i ljubavi

Aleks Kros se nalazi u najtežem iskušenju dok se suočava sa svojim najperfidnijim neprijateljem, kriminalcem koji preti njegovoj porodici.

Detektiv Aleks Kros je porodičan čovek u duši: ništa mu nije važnije od dece, bake i supruge Bri. Porodici je njegov oslonac i daje mu snagu da se suprotstavi zlu. Jedan čovek to dobro zna i koristi Aleksovu snagu kao oružje protiv njega samog. Kada su njegovi voljeni u opasnosti, Kros će učiniti sve da ih zaštiti. Ali ako pokuša da ih zaštiti, oni će umreti.

Tako mi svega je najmoćniji i najburniji Patersonov kriminalistički roman, a njegova karijera je, ne sme se zaboraviti, puna fantastičnih knjiga.

„Pre dvadeset godina napisao sam: ’Prikrade se pauk je najbolji triler koji sam pročitao nakon dugo vremena. On će Paterosna lansirati među pisce bestselera.’ I bio sam u pravu, s tim što me je dvadeset godina kasnije Paterson ponovo iznenadio ovim odličnim nastavkom. Tako mi svega me je oduševio. Patersone, najbolji si.“
– Nelson de Mil

Kategorije

Ljubavni Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2022-08-12

ISBN: 978-86-521-4618-5

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 360

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

ignjatovicdarko776300

3

15.09.2022

ocena neka kaze

U ovoj knjizari vise nema nista da se procita, a da se ne plati duplo. I pored toga sto clanarinu placam mesecno, tromesecno ili kako god, sve manje knjiga je u izboru. Svaka "dobra" knjiga mora da se kupi dodatno. Ne isplati se vise biti clan. Pobegli ste od svog moto-a: "Budi clan i citaj bez ogranicenja".

1

0