Traži se pravi muškarac T. D. Džouns Ljubavni

Traži se pravi muškarac

T. D. Džouns

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

5

199.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Mogu li tajne iz prošlosti da pobede osećanja u sadašnjosti.

Rajli Filips je na najteži način morala da nauči kako svaki dan života treba proživeti kao da je poslednji. Nakon što je ostavila dečka s kojim se dugo zabavljala, vratila se u rodni kraj da bi kuću koju je nasledila od tetke mogla da pretvori u pansion. Meštani su mislili da je sigurno poludela, ali Rajli je bila ipak dovoljno pametna da zna da će joj pomoć biti neophodna… i dovoljno mudra da u lokalnim novinama objavi oglas koji će da privuče pažnju.

Vajat Grejson je u nedavnoj prošlosti tragično izgubio voljenu osobu i sada je potpuno skrhan čovek. Prodao je firmu koju je vodio i luta po unutrašnjosti, ne bi li nekako pobegao od noćnih mora koje ga proganjaju. Kada je u lokalnim novinama video simpatičan oglas, shvatio je da mu se možda pruža prilika da na nekoliko nedelja skrene misli, baveći se teškim poslovima. Ali nije očekivao je da će imati novu šeficu, koja će mu pokazati kako da krene u život iz početka.

Rajli i Vajat su se našli zbog posla. Oboje vešto skrivaju svoju prošlost, međutim ne mogu da skriju međusobnu privlačnost. Mogu li njihove tajne da pobede život i osećanja?  

Kategorije

Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2256-1

Cena štampanog izdanja: 399.00 RSD

Broj strana: 199

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

heelena809237

5

12.10.2020

*

Lagano, za odmor

0

0