U krevetu s gorštakom

Maja Benks

2.5

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Zadivljujuća istorijska ljubavna priča.“
– Pop Sugar

Škotska. Srednji vek. Tri brata Makejb rizikuju sve da spasu svoj klan i svoje nasleđe – i da predaju svoja srca ljubavi.

Najstariji brat Juan Makejb, hrabri ratnik i vođa klana, čvrsto je rešen da porazi svog neprijatelja Dankana Kamerona. Sada kada je vreme sazrelo za bitku, njegovi ljudi su spremni, a Juan odlučan da povrati ono što je njegovo – sve dok mu se ne ispreči zavodnica plavih očiju i crne kose – Morin. Ona je možda spas za klan Makejbovih, ali za Juana, čoveka koji sanja samo o osveti, pitanja vezana za osećanja su čudna teritorija za osvajanje.

Kao kraljeva vanbračna ćerka, Morin poseduje dragocenu imovinu koja ju je učinila pionom u igri moćnih klanova – i veoma podozrivom prema ljubavi. Njeni najgori strahovi se ostvaruju kada je spasu od opasnosti samo da bi je na brak prisilio njen harizmatični i nametljivi spasilac Juan Makejb. Ali privlačnost njenog grubog, moćnog supružnika čini da žudi za njegovim neobično nežnim dodirom dok njeno telo oživljava pod njegovim čulnim milovanjima. A dok se rat približava, njena snaga, duh i strastvenost izazivaju Juana da pokori svoje demone – i prihvati ljubav koja znači mnogo više od osvete i zemlje.

„Neobično sam srećna što mogu da kažem da sam uživala u svakom trenu čitanja ove knjige.“
– Emili

„Jedva čekam narednu knjigu.“
– Margo

Kategorije

Erotski Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-03-22

ISBN: 978-86-521-4701-4

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 336

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

stefanija8773

1

28.04.2023

Knjiga ne može da se čita

Knjigu sam kupila pre dve nedelje i uopšte ne mogu da je otvorim, poslala sam 5 emailova, odgovor nisam dobila ni na jedan!!!!! Vidim i dalje postoji problem. Sramota!

2

1

User pic

decja.dj5341

5

16.06.2023

Odlična knjiga

Prelepa ljubavna prica.

0

0

User pic

mmiljana271868

1

28.04.2023

problem sa pristupom knjizi

Postovani vec 3 nedelje nemam odgovor na mail kojim sam se zalila da ne mogu pristupiti knjizi. Molim vas da resite problem ili uradite povracaj novca.

1

1