U krevetu s gorštakom

Maja Benks

3

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Zadivljujuća istorijska ljubavna priča.“
– Pop Sugar

Škotska. Srednji vek. Tri brata Makejb rizikuju sve da spasu svoj klan i svoje nasleđe – i da predaju svoja srca ljubavi.

Najstariji brat Juan Makejb, hrabri ratnik i vođa klana, čvrsto je rešen da porazi svog neprijatelja Dankana Kamerona. Sada kada je vreme sazrelo za bitku, njegovi ljudi su spremni, a Juan odlučan da povrati ono što je njegovo – sve dok mu se ne ispreči zavodnica plavih očiju i crne kose – Morin. Ona je možda spas za klan Makejbovih, ali za Juana, čoveka koji sanja samo o osveti, pitanja vezana za osećanja su čudna teritorija za osvajanje.

Kao kraljeva vanbračna ćerka, Morin poseduje dragocenu imovinu koja ju je učinila pionom u igri moćnih klanova – i veoma podozrivom prema ljubavi. Njeni najgori strahovi se ostvaruju kada je spasu od opasnosti samo da bi je na brak prisilio njen harizmatični i nametljivi spasilac Juan Makejb. Ali privlačnost njenog grubog, moćnog supružnika čini da žudi za njegovim neobično nežnim dodirom dok njeno telo oživljava pod njegovim čulnim milovanjima. A dok se rat približava, njena snaga, duh i strastvenost izazivaju Juana da pokori svoje demone – i prihvati ljubav koja znači mnogo više od osvete i zemlje.

„Neobično sam srećna što mogu da kažem da sam uživala u svakom trenu čitanja ove knjige.“
– Emili

„Jedva čekam narednu knjigu.“
– Margo

Kategorije

Erotski Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-03-22

ISBN: 978-86-521-4701-4

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 336

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

stefanija8773

1

28.04.2023

Knjiga ne može da se čita

Knjigu sam kupila pre dve nedelje i uopšte ne mogu da je otvorim, poslala sam 5 emailova, odgovor nisam dobila ni na jedan!!!!! Vidim i dalje postoji problem. Sramota!

3

1

User pic

mmiljana271868

1

28.04.2023

problem sa pristupom knjizi

Postovani vec 3 nedelje nemam odgovor na mail kojim sam se zalila da ne mogu pristupiti knjizi. Molim vas da resite problem ili uradite povracaj novca.

2

1

User pic

milenkon8099

5

25.12.2023

U krevetu sa gorstakom

Dajem ocenu pet iako je realna cetvorka jer zelim da popravim prosecnu ocenu ove knjige. Lose ocene su date ne zbog kvaliteta knjige vec iz tehnickih razloga citalaca koji nisu uspeli da otvore knjigu. Knjiga je interesantna, prava bajka, cita se u dahu, super provedeno popodne u nekom drugom dobu i simpaticnim junacima.

0

0

User pic

decja.dj5341

5

16.06.2023

Odlična knjiga

Prelepa ljubavna prica.

0

0