Utroba zemlje - tom I Piter V. Bret Epska fantastika

Utroba zemlje - tom I

Piter V. Bret

Piter V. Bret Utroba zemlje - tom I

5

599.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Veličanstvena završnica jedne od najmaštovitijih epskofantastičnih saga dvadeset prvog veka.

Od davnina su krvožedni demoni su lovili u noći pokušavajući da zatru ljudsku vrstu. Radi sopstvene zaštite, ono ljudi što je preostalo se oslanjalo na poluzaboravljenu magiju. A onda su se pojavila dva junaka – bliska kao braća sve dok se između njih nije isprečila gorka izdaja. Arlen Stog je postao poznat kao Iscrtani Čovek, od glave do pete istetoviran moćnim magijskim simbolima zahvaljujući kojima se mogao bez oružja boriti protiv demona. Džardir, opremljen magijskim oružjem, nazivao je sebe Izbaviteljem – ličnošću koja će, ako je verovati proročanstvima, ujediniti čovečanstvo i povesti ga u pobedu u Šarak kau – poslednjem ratu protiv demonskog soja.

U pokušaju da prebace borbu na demonsko tlo, Arlen i Džardir su možda prouzrokovali kraj svega do čega im je stalo, jer demoni se već roje i prete da preplave čitav svet. Rat je pred vratima, i čovečanstvo se ne može nadati pobedi ukoliko Arlen i Džardir, uz pomoć Arlenove žene Rene, ne savladaju zarobljenog demonskog princa i ne prisile lukavo stvorenje da ih povede u Utrobu, gde se demonska majka koti i donosi na svet vojsku bez kraja i konca. 

Kategorije

Epska fantastika

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-3042-9

Cena štampanog izdanja: 1199.00 RSD

Broj strana: 515

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

marina.djordjevic9265

5

30.12.2020

Nešto drugačije

Istinsko uživanje za ljubitelje epske fantastike. Novo i maštovito,sa puno energije i nedvosmisleno paralelom sa našom stvarnošću.

0

0