Veriti

Kolin Huver

Kolin Huver Surova ljubav

5

450.00 RSD

Opis knjige

Autorka bestselera Sa nama se završava i Surova ljubav donosi nam nešto sasvim novo, uzbudljivo i misteriozno.

Louen Ešli je neafirmisana spisateljica na ivici finansijske propasti. Kada Džeremi Kroford zatraži od Louen da dovrši rukopise njegove žene Veriti, autorke bestselera, jer je teško povređena i ne može da piše, Louen prihvata posao. Ona stiže u dom Krofordovih s namerom da ostane dan ili dva – dovoljno da razvrsta papire u Veritinoj haotičnoj radnoj sobi kako bi sakupila sve beleške i nacrte koji će joj biti potrebni za rad. Ali što više vremena Louen provodi u društvu Džeremija Kroforda, to joj se manje žuri da ide.

Preturajući po Veritinim papirima, Louen otkriva skriveni rukopis, autobiografiju u kojoj se nalaze jeziva priznanja koja je autorka nameravala da odnese sa sobom u grob. To je ispovest o događajima koji su njenoj porodici okrenuli život naglavačke. Monstruozna istina koja će, bude li otkrivena, dodatno skrhati Džeremija i njegovog sina. Louen ne odaje tajnu, dozvoljavajući Džeremiju da i dalje misli kako je Veriti samo nevina, nesrećna žrtva okolnosti.

Džeremi je posvećen otac i suprug, a Louenina osećanja prema njemu su sve snažnija. Ona počinje da se pita da li zaista želi da Džeremija drži u neznanju. Na kraju krajeva, kada bi Džeremi saznao istinu o Veriti, zasigurno više ne bi mogao da je voli.

„Upozorenje: Veriti vam neće istopiti srce. Spržiće vam dušu.“
– Kindle Crack Book Reviews

„Nabijeno emocijama, zlokobno, uzbudljivo, zanimljivo i neizvesno. Veriti se čita s grčem u stomaku od prve do poslednje stranice. Kakvo genijalno štivo!“
– TotallyBooked Blog

Kategorije

Drama Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-04-16

ISBN: 978-86-521-4120-3

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 304

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

nikolinavracar268539

5

18.04.2021

Preporuka

Sjajan triler , pun iznenađenja. Pročitala sam ga u dahu i moja je preporuka.

1

0

User pic

sonjaradovanovic.f3735

5

18.04.2021

Vrlo zanimljiva

Knjiga prati izuzetno zanimljivu pricu gde ima ljubavi,patnje,misterije i vrucih scena.Drzi paznju i dok je citate prosto zelite jos.....a kad stignete do kraja dugo cete razmisljati o njoj.

1

0

User pic

tanjadimeska77069

5

20.04.2021

Veriti, Kolin Huver

Mnogu, mnogu mi se dopadna knigava. Ova mi e prva kniga od pisatelkava I mislam deka treba da prodolži da pišuva trileri.

0

0

User pic

milicavicentijevic891140

5

20.04.2021

Ludilo

Knjiga ce vas ostaviti bez daha

0

0