Vučja jazbina

Elodi Harper

0

649.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

„Živopisno delo izgrađeno na temelju ženske čežnje za slobodom!“
– LoveReading

Majka ju je prodala. Postala je robinja u bordelu u Pompejima. Rešena je da preživi. Zove se Amara. Dobro došli u Vučju jazbinu.

Amara je nekada bila voljena kći, sve dok očeva smrt nije i nju i majku bacila u nemaštinu. Sada je robinja u ozloglašenom bordelu u Pompejima, čijeg vlasnika prezire. Oštroumna, domišljata i snalažljiva, Amara je prinuđena da skriva svoje talente. Trenutno njena jedina vrednost počiva u žudnji koju ume da razbudi u drugima.

Međutim, Amarin duh nije ni izdaleka slomljen. Danju šeta ulicama sa ostalim ženama iz Vučje jazbine i pronalazi utehu u smehu i zajedničkim snovima. Jer ulice Pompeja vrcaju od mogućnosti. Na njima čak i najniži rob može sebi da preokrene sudbinu. Amara je naučila da u tom gradu sve ima svoju cenu. Ali koliko će nju stajati sloboda?

S radnjom postavljenom u jednu pompejsku javnu kuću – lupanar – Vučja jazbina je roman u kom se iznova pišu životi predugo zapostavljanih žena. Savršena knjga za ljubitelje Ćutanja devojaka Pet Barker i Kirke Madlin Miler.

„Neodoljiva priča o preživljavanju, prijateljstvu i hrabrosti. Amara i njene sestre vučice živo su prikazane u okviru čudesne slike žena tog doba. Knjiga koja očarava.“
– Woman & Home

„Ovo je hipnotična, raskošno podrobna pripovest o sestrinstvu i hrabrosti žena.“
– Red

„Živ, mudar i nepokolebljiv, roman kojim Elodi Harper trijumfuje.“
– Times

„Zanosna istorijska priča.“
– Independent

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-01-13

ISBN: 978-86-521-5083-0

Cena štampanog izdanja: 1299.00 RSD

Broj strana: 408

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari