Zabava tek počinje

Sofi Kinsela

Sofi Kinsela Kupoholičarka spasava stvar

4.5

499.50 RSD

Opis knjige

Autorka bestselera Voli svoj životSećaš me se? i serijala Kupoholičarka.

Iako nije pozvana, ništa je neće sprečiti da se pojavi...

Pridružite se Efi na najluđoj zabavi na koju ćete banuti.

Prošlo je više od dve godine otkad su se Efini voljeni roditelji razveli, uništivši joj sliku srećnog detinjstva punog ljubavi, koju je ona godinama gajila. Od tada se Efi otuđila od oca i upustila u svađu sa njegovom zgodnom (i mnogo mlađom) devojkom Kristom. A stiže i nova potresna vest: Grinouks, oronula viktorijanska kuća na selu koju je Efi celog života nazivala svojim domom, upravo je prodat.

Kada Krista odluči da priredi otmenu žurku povodom iseljenja, Efi se neće naći na spisku zvanica – ali u poslednjem trenutku će dobiti „antipozivnicu“. Nakon što odbije poziv, Efi će se prisetiti svojih dragocenosti iz detinjstva, koje se još uvek nalaze skrivene u kući. Do njih može doći jedino ako krišom uđe u Grinouks, dok svi ostali slave. Dok se šunja oko kuće, skrivajući se ispod stolova i vireći kroz prozore, Efi shvata da se tajne Grinouksa ne kriju samo u prašnjavim hodnicima i skrivenim tavanskim prostorijama koje je kao dete istraživala. Posmatrajući sestru, brata i oca, nesvesne da ih neko gleda, Efi sagledava svoju porodicu u novom svetlu. Primećuje i Džoa – ljubav svog života, koji joj je još odavno slomio srce, a sada je zgodniji i duhovitiji nego pre…

Hoće li Efi učiniti nešto? Hoće li se i dalje skrivati ili će se pojaviti na zabavi i zauzeti svoje mesto u porodici? I zaista, zbog čega se stvarno vratila u Grinouks?

„Novi trijumfalni roman Sofi Kinsele krcat briljantnim likovima i sumanutim situacijama.“

– Džil Mensel

Kategorije

Ljubavni Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-12-02

ISBN: 978-86-521-4343-6

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 312

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

kristina.09x135298

4

27.12.2021

4/5

Ume ona to i bolje. :)

0

0

User pic

maja990.pa3547

5

14.12.2021

Zabava tek počinje

Prava za opuštanje, razbibrigu, uživanje. Idealna za ovo zimsko vreme. Sigurna sam da ćete se smejati, tj. uverena sam u to. Moja topla preporuka.

0

0

User pic

natasagrujicgr9040

5

24.12.2021

Fantastucno!

Jedna je Sofi Kinsela!

0

1