Zaboravljene devojčice Sara Bledel Trileri

Zaboravljene devojčice

Sara Bledel

Sara Bledel Zaboravljene devojčice

4.5

Besplatno

Opis knjige

Svetski bestseler

„Jedan od najboljih kriminalističkih romana koje sam pročitao.“ Majkl Koneli

Telo nepoznate žene pronađeno je u šumi. Veliki, neobičan ožiljak na licu trebalo bi da olakša identifikaciju, ali niko nije prijavio njen nestanak. Nakon četiri dana šefica Specijalne istražne službe Luiz Rik odlučuje se za rizičan potez: objavljuje fotografiju žrtve u medijima u nadi da će pronaći nekog ko ju je poznavao.

Ovo kockanje se isplatilo: jedna žena je prepoznala žrtvu kao Lisemete, dete o kom se pre mnogo godina brinula u državnoj ustanovi za mentalno zaostale. Lisemete je bila „zaboravljena devojčica“, koju je porodica napustila a ustanova zanemarila. Ali Luiz uskoro otkriva nešto što je još više uznemiruje: Lisemete je imala bliznakinju, a smrtovnice za obe devojčice izdate su još pre tridesetak godina.

Smešten u tmuran predeo, roman Zaboravljene devojčice je emotivno snažan, pun obrta i napetosti, a Sari Bledel obezbeđuje sigurno mesto u panteonu velikana u oblasti trilera.

„Sa Zaboravljenim devojčicama Sara Bledel nam ne donosi samo dobru priču, već i vodi radnju tako vešto da iznenađenja iskrsavaju u pravim trenucima, dok napetost stalno raste.“ Politiken

„Dobro napisano i uzbudljivo.“ Berlingske

„Ako se za ikog može reći da je definisao okvire ženskog kriminalističkog romana u Danskoj, onda je to Sara Bledel.“ Kristeligt Dagblad 

Kategorije

Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 000-00-000-0000-0

Cena štampanog izdanja: 0.00 RSD

Broj strana: 307

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

vuckozagibigl9086

4

14.03.2021

Korektno

Moja preporuka. Roman drži pažnju od početka do kraja.

0

0

User pic

dalibor_bojoski3626

5

25.02.2021

savrseno

savrsen roman

0

0