Zaokrenuto razmišljanje

Berthold Gunster

0

549.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Evropski bestseler.

Umetnost pretvaranja problema u prilike koje će vam promeniti život.

Holandska umetnost zaokrenutog razmišljanja omdenken je umeće pretvaranja problema u prilike. Pomoći će vam da razmišljate u kontekstu mogućnosti i šansi, a ne ograničenja i prepreka. Podstaći će vas da napravite zaokret od „da–ali“ uvreženog stava i ponašanja punog nesigurnosti koje iz toga proizlazi ka „da–i“ pogledu na svet. Od razmišljanja o problemima ka razmišljanju o prilikama, koje proizlaze iz tih problema.

U knjizi je opisano petnaest strategija kojima problem možete da preobrazite u priliku, da ga kreativno zaokrenete. Ove strategije, kojima je lako ovladati i primeniti ih u životu uz minimalne napore, vode vas, između ostalog, i do rešenja kako da naglavačke preokrenete sva uvrežena pravila u svoju korist, da pokažete ono što želite da sakrijete i tako steknete prednost ili da ubedite neprijatelje da vam se pridruže i time poboljšate sopstvenu poziciju i još mnogo toga što će vam koristiti svakog dana.

Zaokrenuto razmišljanje je oblik psihološke borilačke veštine i može se naučiti. A rezultati takvog pogleda na svet su kreativnost, inovativnost, preporod.

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2024-01-31

ISBN: 978-86-521-5120-2

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 312

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari