Zaštita od infekcija

Ridiger Dalke

Ridiger Dalke Omega

5

349.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Ojačajte imunitet – prirodno i trajno
Uz poseban osvrt na kovid 19 i problematiku vakcina

Panika vlada svetom, nevidljivi neprijatelj uzdrmao je njegove temelje: reč je o kovidu 19. Da li se „kriza izazvana koronom“ pretvara u egzistencijalni problem? U ovakvim okolnostima nije dovoljno osloniti se samo na krizni menadžment i pružanje medicinske pomoći. Vreme je da se suočimo sa suštinom nevolje u kojoj smo se našli. Reč je o našem zdravlju, našoj budućnosti – a i našem novcu.

Ridiger Dalke je u ovoj knjizi posvetio pažnju pitanjima: Šta nam kovid 19 govori o nama samima, to jest šta možemo da naučimo o sebi u ovim kriznim vremenima? Da li su političke i ekonomske agende uvek na strani građana? Jesu li vakcine zaista rešenje za izlaz iz ove krize? Šta možemo sami da preduzmemo kako bismo se zaštitili od ove infekcije?

Zaštita od infekcija je praktični vodič za prirodno jačanje imunosistema i za psihičko suočavanje sa kriznim situacijama, na ličnom i na društvenom planu. Vreme je da prestanemo da se bavimo izbegavanjem bolesti i počnemo da živimo zdravijim životom. Dalkeova knjiga podstiče na samoodgovornost, navodi nas da staloženo i inteligentno pristupimo aktuelnoj situaciji i da preduzmemo sve što je u našoj moći kako bismo poboljšali svoje zdravlje.

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-02-20

ISBN: 978-86-521-4031-2

Cena štampanog izdanja: 699.00 RSD

Broj strana: 160

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

radgalk7559

5

24.06.2022

Podsetnik za zdravlje

Odlična knjiga koja služi kao podsetnik koliko nam je zapravo malo potrebno da bismo bili zdravi. Informacije su potkrepljene naučnim istraživanjima i date su reference za svaku oblast ili temu.

0

0