Žena koja godinu dana nije ustala iz kreveta

Sju Taunzend

Veronik Masiježak Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši

2

499.50 RSD

Opis knjige

„Smejaćete se do suza.“
– Daily Mail

„Izvanredno! Zagarantovan gromki smeh.“
– Sunday Times

Šta se desi kad se dan izležavanja pretvori u godinu izležavanja?

Istog dana kad su njeni nadareni blizanci otišli od kuće na univerzitet, Eva je legla u krevet i ostala tamo. Sedamnaest godina je želela da celom svetu uzvikne: „Dosta! Ne mogu više!“ i konačno joj se pružila prilika za to.

Njen muž Brajan Biver, astronom koji provodi vreme posmatrajući širenje kosmosa, održava osmogodišnju aferu s koleginicom Titanijom i besposliči u svojoj šupi, nije zadovoljan promenom u kući. Ko će mu sada spremati večeru?

Evina majka ima još manje razumevanja za ovo novo stanje: „Đipila bi iz kreveta da joj gori pod zadnjicom.“ Da li Eva doživljava nervni slom ili samo preterivanjem želi da privuče pažnju?

Međutim, vesti o Evinom odbijanju da ustane iz kreveta brzo se šire. Vojska obožavalaca piše joj pisma. Uskoro njenu kuću počinju da opsedaju sledbenici.

Iako se neko stalno upliće u njen život, dok leži na krevetu, omeđenom zidovima sobe u kojoj boravi, Eva počinje da shvata šta je sloboda.

Žena koja godinu dana nije ustala iz kreveta je zabavna i dirljiva knjiga o tome šta se dešava kad neko prestane da udovoljava svima osim sebi. Sju Taunzend, najduhovitija engleska spisateljica, napisala je briljantan roman koji pod mikroskop stavlja savremeni porodični život.

Kategorije

Komedije Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2022-01-15

ISBN: 978-86-521-4355-9

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 360

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

biljana markovic

3

11.06.2022

.

.

0

0

User pic

stanjo1825

1

20.03.2022

Manje od 1

Izuzetno losa knjiga, humora bez, smisla i logike takodje.

0

0