Čovek kog nikad nisam srela

El Kuk

5

599.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Može li se voleti neko kog nikad niste sreli?

Hana prihvata poziv sa nepoznatog broja. Na vezi je simpatičan mladi Amerikanac Dejvi koji zove u vezi sa razgovorom za posao. Očigledno je okrenuo pogrešan broj. Nakon što je zbrka razjašnjena, Hana mu je ljubazno poželela sreću i ubrzo zaboravila na razgovor.

Onda stiže Dejvijeva SMS poruka kojom je obaveštava da je dobio posao i da se seli u London, Hanin grad. Iz nekog razloga to će joj izmamiti osmeh. Ubrzo razmena poruka prerasta u razgovore, pa onda u video-pozive, a njihovo prijateljstvo postaje ljubavna veza, te s nestrpljenjem broje dane do Dejvijevog dolaska.

Hana je na aerodromu, avion je sleteo, ona izviruje ne bi li u daljini među prispelim putnicima ugledala Dejvija, ali njega nema. Iskrsli su razlozi zbog kojih njihova zajednička budućnost iznenada postaje neizvesna. Ne znaju šta da rade. Koliko god da pokušavaju da stignu jedno do drugog, susret im stalno izmiče.

Šansa za ljubav je zauvek izgubljena. Ipak, oni ne prestaju da misle jedno o drugom. Hoće li se sudbina ponovo umešati i spojiti ih, ili će Dejvi ostati čovek kog Hana nikada nije srela?

Ako volite dobar romantični roman o tome hoće li dvoje na kraju biti zajedno, ovo je prava knjiga za vas. Nežna, duhovita, promućurna, savremena, topla priča sa pitanjima koja se, iznenađujuće, tiču i vas.

Kategorije

Ljubavni Čiklit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-06-10

ISBN: 978-86-521-4914-8

Cena štampanog izdanja: 1199.00 RSD

Broj strana: 368

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

kozmetika1263567

5

02.12.2023

covek koga nikad nisam srela

Ova knjiga je jako dirljiva,emotivna pa i pocuna i vredna je citanja.Meni mozda zato sto mi se bas u ovom trenutku desavaju neke stvari posebno kad je rijec o bolesti (kad vam je neko u kuci bolestan ) .Hvala pisateljici i laguni sto su nam ovako nesto izdali .Od mene 5 zvjezdica .

0

0