Feng šui: kineska mudrost i balkanska tradicija Miroslava Mima Miković Domaći pisci

Feng šui: kineska mudrost i balkanska tradicija

Miroslava Mima Miković

Miroslava Mima Miković Feng šui: kineska mudrost i balkanska tradicija

0

349.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Feng šui je drevna nauka koja se bavi odnosom čoveka sa prostorom i kosmičkom energijom. Primenjuje se u svim oblastima života: prilikom pronalaženja povoljne lokacije za stan, kuću ili kancelariju, u dekorisanju enterijera u kojem se živi ili radi. Njene zakonitosti i smernice pospešuju usaglašavanje odnosa sa partnerom, decom, utiču na poboljšanje zdravlja, uspostavljaju energetski balans, usmeravaju razvoj karijere. Koristi od kvalitetno osmišljenog, organizovanog i pravilno primenjenog feng šuija odražavaju se u svakom aspektu svakodnevice, počevši od dobrog raspoloženja, pa do finansijskog izobilja i boljeg fizičkog izgleda.

Ova knjiga je idealan vodič za dostizanje i održavanje životne harmonije. Na zanimljiv način povezuje kinesku mudrost i filozofiju sa običajima balkanskih naroda koji su se zadržali do danas i koji se često nesvesno i dalje poštuju i praktikuju na ovim prostorima. Pokazuje koliko su mnoge životne preporuke na Balkanu povezane i isprepletene sa zakonitostima feng šuija, kako se te geografski udaljene tradicije savršeno prožimaju i međusobno dopunjuju da bi ljudima donele dobrobit i boljitak.

„Mima Miković je uspešna žena u svakom smislu te reči, njen pozitivan stav, vedrina i svestranost apsolutno dolaze do izražaja na stranicama ove knjige i sigurna sam da će čitaocima pomoći da napreduju u životu i budu srećniji.“ Jelena Petković, novinarka

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2020-09-01

ISBN: 978-86-521-3711-4

Cena štampanog izdanja: 499.00 RSD

Broj strana: 160

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari