Gospođa Makginti je mrtva Agata Kristi Trileri

Gospođa Makginti je mrtva

Agata Kristi

Agata Kristi Jednim prstom

4

349.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Slučajevi Herkula Poaroa.

Agata Kristi je najobjavljivanija autorka svih vremena. Jedino Biblija i Šekspirov opus premašuju ukupni tiraž njenih dela – prodato ih je milijardu na engleskom jeziku i još milijardu u prevodu na stotinu drugih jezika.

Gospođa Makginti je ubijena surovim udarcem u potiljak. Sumnja odmah pada na njenog ćutljivog stanara, Džejmsa Bentlija, na čijoj su odeći nađeni tragovi žrtvine krvi i kose. Pa ipak, nešto se ne slaže: Bentli jednostavno ne deluje kao ubica!

Da li se odgovor možda krije u članku isečenom iz novina dva dana pre ubistva? Ubica je još uvek na slobodi, a Herkul Poaro će morati da požuri da ga razotkrije...

„Tako jednostavno, jezgrovito i zbunjujuće. Svaki trag postavljen je promišljeno i maestralno!“ Sunday Times

„Zaplet je savršen a likovi izvanredni.“ San Francisco Chronicle

www.agathacristie.com 

Kategorije

Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2898-3

Cena štampanog izdanja: 699.01 RSD

Broj strana: 256

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Valahiru

4

08.01.2022

Gospođa Makginti je mrtva

Ako ste ranije čitali Agatu, onda znate šta možete očekivati od nje. Knjiga obimuje detaljima, mnogi su sitni, pa izgleda da su beznačajni, ali baš ti detalji su važni za otkrivanje krivca. Agata nas obasipa lažnim, ali i pravim tragovima. Naše je da pokušamo da sastavimo priču i zamršen slučaj. Dosta likova budi moje sumnje. Još jednom nisam uspeo da pogodim krivca. U jednom trenutku mi je prošlo kroz glavu ko bi to mogao biti, da bi sledećeg odbacio tu mogućnost. Preporuka.

0

0