Hladno kao led Tes Geritsen Trileri

Hladno kao led

Tes Geritsen

Tes Geritsen Grešnik

5

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Roman iz serijala Ricoli i Ajls.

Bostonska medicinska istražiteljka Mora Ajls odlazi u Vajoming na medicinsku konferenciju, gde upoznaje grupu prijatelja i odlučuje da s njima pođe na skijaški izlet. Međutim, kombi će im se zaglaviti na zavejanom planinskom putu, a neće biti nikakve pomoći.

Pošto se bliži noć, društvo nalazi utočište od mećave u zabačenom selu Kraljevstvo Nebesko, sa dvanaest sablasno istovetnih kuća, mračnih i napuštenih. U Kraljevstvu Nebeskom desilo se nešto strašno: nedovršeno jelo stoji na tanjirima, automobili su i dalje parkirani u garažama. Stanovnici sela kao da su u zemlju propali, ali tragovi u snegu govore da neko i dalje vreba u ledenoj tami – neko ko posmatra Moru i njene prijatelje.

Nekoliko dana kasnije detektivki iz odeljenja za ubistva Bostonske policije Džejn Ricoli stiže vest da je Morino ugljenisano telo nađeno u planinskom klancu. Šokirana i ožalošćena, Džejn je rešena da otkrije šta se tačno desilo s njenom prijateljicom. Istraga uvlači Džejn u zamršenu prošlost Kraljevstva Nebeskog, gde pod snegom čeka strašna tajna. Dok se jeziva otkrića nižu, Džejn se približava protivniku koji je jednako moćan i nemilosrdan – a približava se i jezivoj istini o Morinoj sudbini.

Hladno kao led će vas raspametiti. Knjiga koja će iznenaditi, užasnuti i zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje trilera.“ Suspense Magazine

„Geritsenova hirurški precizno gradi napetost.“ Salon

„Knjiga kakva se čita u jednom dahu.“ Chicago Sun Times 

Kategorije

Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2976-8

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 346

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Jelena Marić

5

03.07.2023

Top

Odlična

0

0

User pic

knezevic.mina819741

5

31.08.2022

Hladno kao led

Odlican triler

0

0

User pic

cecajezakon861990

5

21.03.2022

Recenzija

Odlična knjiga. Drži pažnju do samog kraja.

0

0