Poslednji preživeli

Tes Geritsen

Tes Geritsen Grešnik

5

549.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Autorka bestselera Jedini svedok i Hladno kao led

Roman iz serijala Ricoli i Ajls

„Napisano tako da ne možete prestati sa čitanjem iako vam je svaki nerv bolno napet do maksimuma.“
– Harlan Koben

Tedi Klok je drugi put u svom kratkom životu preživeo masakr. Jedva je pobegao kada mu je pre dve godine poklana cela porodica. Sada ima četrnaest godina i čini se kao da ga prati užasni odjek prošlosti jer je ponovo jedini preživeli masakra svoje hraniteljske porodice. Tedi će ponovo biti siroče sve dok bostonska policija ne dodeli njegov slučaj detektivki Džejn Ricoli. Odlučna da zaštiti mladića, Džejn otkriva da je svaka slučajnost samo zastrašujući deo surovog plana nemilosrdnog ubice.

Džejn odvodi Tedija u internat Ivensong, utočište za mlade žrtve nasilnih zločina. Iako je mesto izolovano, okruženo divljinom Mejna, pod budnim nadzorom osoblja internata, Džejn sluti da Tedija posmatra još neko. Lutke isprskane krvlju, pronađene na krošnji drveta, potvrdiće Džejn da je intuicija nije varala. Na osnovu tragične prošlosti dvoje dece iz internata, zapanjujuće slične Tedijevoj, Džejn zaključuje da se predator neće zaustaviti samo na jednoj žrtvi.

Udružujući snagu sa forenzičkim patologom Morom Ajls, Džejn je odlučna da zaštiti decu i reši misteriju njihovih tragedija pre nego što ubica sprovede svoj morbidni poduhvat.

„Tes Geritsen svojom maštom doseže toliko mrečne i zastrašujuće ponore ljudskog uma da su u poređenju s njom Edgar Alan Po i H. F. Lavkraft simpatične dobrice.“
– Chichago Tribune

„Romani Tes Geritsen ističu se po njenom svestranom poznavanju teme i prepoznatljivom rukopisu.“
– Providence Journal

Kategorije

Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2022-09-24

ISBN: 978-86-521-4655-0

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 320

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Jelena Marić

5

03.07.2023

Top

Odlična

0

0