Kako se čitaju deca: Vodič za učenje roditeljstva Jelena Holcer Domaći autori Edukativni Popularna

Kako se čitaju deca: Vodič za učenje roditeljstva

Jelena Holcer

5

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Vasilije (8 god): Jelena je doktor za dečja osećanja. Ona nekako ume da me gleda u dušu.
Marija (mama): Vi ste me naučili da ne odustajem od komunikacije sa decom ni onda kad ona neće da komuniciraju sa mnom.

Današnji roditelji se sve više osećaju izgubljeno u moru različitih teorija i predloženih stilova vaspitanja. Imaju utisak da se stalno izmišljaju nova dečja prava, a da se prava roditelja nigde ne spominju. Takođe, dečje obaveze kao da ne postoje, a roditeljske su sve brojnije. Ukoliko imate takav utisak, u pravu ste.

Jelena Holcer radi više od četvrt veka sa decom. Njeno iskustvo je pretočeno u petnaest knjiga, brojne seminare i radionice za roditelje i decu. Knjiga koja je pred vama sumira njen dosadašnji rad. U njoj je sva mudrost osobe koja voli decu i voli život.

Podeljena u tri segmenta – Koliko poznajete svoju decuRoditeljski izazovi i Svesno roditeljstvo – ova knjiga nudi sveobuhvatan pristup za obavljanje najtežeg posla na svetu. Pred vama je vodič koji će vas ohrabriti i naučiti da je roditeljstvo putovanje koje ima cilj, ali nema kraj.

Kada posmatrate svoju ulogu mame ili tate kroz zajedničko odrastanje, kada date sebi slobodu da se roditeljstvu učite umesto da se pretvarate da sve odlično znate, onda je vaše roditeljstvo, pored toga što je najteži, istovremeno i najlepši posao na svetu. Bićete rasterećeniji a vaše zajedničko vreme biće iskorišćeno na najbolji mogući način.

Andrej (8 god): Najveće hvala što ste nam pomogli i što znate da sarađujete. Mnogo lepog truda ima u vama.
Ema (11 god): Kad god odlazim od vas, kao da ponesem sa sobom neko malo blago.
Katarina (mama): Uz vas sam naučila da se uspešan roditelj ne rađa nego se postaje.
Filip (6 god): Jelena, hoćeš li da budeš moja tetka pa da zajedno vozimo skejt?

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2021-10-04

ISBN: 978-86-521-4180-7

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 312

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari

User pic

mirela.maneslovic22080

5

12.11.2021

Sjajna knjiga

Pročitala sam je ovde na Eden Books aplikaciji, a onda kupila tri komada da poklanjam jer mislim da bi svako ko ima dete trebalo da pročita ovu knjigu. Autorka s nama nesebično deli svoje prebogato iskustvo, odgovara na pitanja koja nas muče, ali i ona koja nam možda nisu ni padala na pamet. Od srca preporučujem svim roditeljima.

2

0

User pic

selimovicena874851

5

06.01.2023

Kako se čitaju ljudi

Ovo je jedna od onih knjiga koje se čitaju više puta - prvo joj pridjete žedno, tražeći odgovor na pitanje koje vas muči, olakšanje problema koji želite da riješite, želeći da se bolje povežete sa svojim djetetom... a drugi, treći, i ko zna koji put je uzimate jer vam grli duh, pronalazi i njeguje tog malog čovjeka u vama i daje vam alate za gradnju sretnijeg, mirnijeg, šireg života. Ovo nije knjiga o tome kako se čitaju djeca, vaša djeca, nego i ono dijete u vama - kako se čitaju ljudi. Hvala!

0

0

User pic

challengineer

5

29.12.2021

Preporuka za roditelje

Knjiga je jako lijepo napisana. Konkretni savjeti prožeti sa primjerima iz dugogodišnjeg iskustva autorice oblikuju djelo koje bi svaki roditelj trebao da ima u svojoj biblioteci.

0

0