Lenji Genije

Kendra Adači

Author

0

449.50 RSD

Ova knjiga je dostupna samo u okviru Classic EDEN paketa.

Opis knjige

Bestseler New York Timesa

Posvetite se onome što je važno, zaboravite nevažno i završavajte poslove.


Biti Lenji Genije ne znači raditi više ili manje. Suština je da radite ono što je vama važno.

Sa svih strana glasno dopiru reči: „Trebalo bi da… uživate u trenutku, sanjate velike snove, imate sve, ustajete pre sunca, izlazite uveče s partnerom i budete najbolji“. Ili bi možda trebalo da zanemarite tuđe mišljenje, da se ne odvajate od šampona za suvo pranje kose, da izbegavate roditeljske sastanke, zapustite kuću i hvalite se svojim haosom od života.

Lako je izgubiti se pod naletom pomešanih poruka o tome šta znači dobro živeti. Kendra Adači vas poziva da dobro živite po sopstvenoj definiciji tog pojma i uči vas da budete genije za ono što je važno, a lenji za ono što nije. Sve od jutarnje rutine do dremanja bez griže savesti dolazi na svoje mesto pomoću Kendrinih trinaest principa Lenjog Genija, među kojima su:

• Odluči jednom.
• Kreni sa nečim malim.
• Postavi čarobno pitanje.
• Idi pravim redosledom.
• Ubaci odmor u svoj raspored.

Otkrijte kako da bolje pristupate svojim odnosima, poslu i obavezama. Budite svoji bez komplikovanja sa onim „trebalo bi da“ po merilima drugih ljudi. Radite ono što je značajno, batalite ostalo i ponovo postanite zadovoljna, smirena osoba.

„Ako su vas učili da ništa dobro ne može da proistekne iz lenjosti, spremite se da vam Kendra promeni mišljenje i život za sva vremena.“
– Majklin Smit

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2023-01-24

ISBN: 978-86-521-4672-7

Cena štampanog izdanja: 899.00 RSD

Broj strana: 248

Izdavač: Laguna

Od istog autora

Ocene i komentari