London roud Samanta Jang Erotski

London roud

Samanta Jang

Samanta Jang Dablin strit

5

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Autorka Dablin strita, bestselera New York Timesa.

Ona misli da zna šta hoće... Sve dok joj on ne otkrije šta joj je potrebno...

Džoana Voker je navikla da drži sve konce u rukama. Ali upoznaće nekoga zbog koga će izgubiti kontrolu...

Džoana se oduvek starala o svojoj porodici, pogotovo o mlađem bratu Kolu. S odsutnim ocem i beskorisnom majkom, otkad zna za sebe, donosila je odluke zasnovane na tome šta je najbolje za Kola. Čak je birala muškarce s kojima će se zabavljati na osnovu toga koliko mogu pomoći njenom bratu i njoj, a ne po tome koliko varnica hoće (ili neće) izazvati.

Ipak, ne može osporiti privlačnost prema Kameronu Makejbu. Leptirići joj se uskomešaju u stomaku kad god pogleda novog seksi barmena na poslu. Džo je prvi put u iskušenju da svoje želje stavi na prvo mesto. Kam je jednako opsednut željom da je upozna, ali ona se okružila zidovima koji su previše čvrsti da bi mogao da joj se približi.

Kad se Kam useli u stan koji se nalazi ispod Džoaninog, ni jedno ni drugo više neće moći da poriču uzavrelu sponu koja je zavladala među njima. Pogotovo pošto je Kam odlučio da otkrije sve njene tajne – po cenu da joj sruši jedan odbrambeni zid za drugim.

„Ovo je prava erotska knjiga i oduševljena sam putem koji je junakinja prešla da bi pronašla sebe i očvrsnula. Toplo je preporučujem.“ USA Today’s blog Happily Ever After

„Ova knjiga je zabavna, seksi i pomalo mračna. Iako je junak izuzetno dominantan, ume da pokaže svoju nežnu stranu baš kad joj je to potrebno.“ Smexy Books Romance Reviews

Kategorije

Erotski Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-1457-3

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 421

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

aleksilic889288

5

20.11.2020

London Roud

Kao i Dablin strit, koja mi je držala pažnju, nisam mogla telefon da ostavim iz ruke, tako je bilo i sa ovom. Divna, preporuka za čitanje i uživanje. Jedva čekam da pročitam i ostale.

0

0

User pic

mladenoviicc_01

5

10.11.2020

London Roud

Kao i prva knjiga ovog serijala i ova mi se mnogo svidela.. Glavni muški lik mi se baš svideo i nekako je sav divan. Ne znam da li mi je draži prvi deo iz serijala ili ovaj drugi.. Jedva čekam da pročitam i ostale knjige iz serijala i definitivno ih kupujem da ih imam u svojoj biblioteci.

0

0