Skotland strit Samanta Jang Erotski

Skotland strit

Samanta Jang

Samanta Jang Dablin strit

4

499.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Od autorke bestselera Dablin strit.

„Roman koji s vama flertuje, zavodi vas i pruža vam pravu romansu i strast.“ RT Book Reviews

Kola Vokera sreli smo prvi put u Jamajka lejnu. Tada je bio tinejdžer koji je privukao pažnju čitalaca. Kol je konačno odrastao u majstora za tetoviranje. Zgodan je, seksi, drzak i na prvi pogled izgleda kao prevejani ženskaroš. Ali odrastanje pored majke alkoholičarke ostavilo je dubok trag na ovom mladiću i on veoma dobro zna šta očekuje od devojke kojoj će pokloniti srce.

Čini se da je to našao u Šenon Maklaud, sitnoj crvenokosoj lepotici koju je prvi put video kao petnaestogodišnjak. Međutim, Šenon nosi svoje breme i ne veruje muškarcima. Mnogo se puta opekla i krije se iza grube maske. Toliko se plaši da će Kolu reći nešto preko čega on ne može da pređe.

Može li mladić ophrvan problemima iz prošlosti shvatiti da drugi postupaju nepromišljeno zato što i njih opsedaju slični problemi? Može li ljubav naterati čoveka da zaboravi na patnju zbog koje se zakleo da nikad više neće nikome ukazati poverenje? Može li ta ljubav biti toliko jaka da pobedi traume iz detinjstva koje se najteže prevazilaze?

Samanta Jang je romanom Skotland strit zašla veoma duboko u psihu ljudi opsednutih nepoverenjem zbog loših iskustava iz prošlosti, problemom koji je veoma prisutan u današnje vreme. Stoga se može reći da je Skotland strit njena najemotivnija i najuverljivija ljubavna priča. Zasad.

„U svetu pisanja vrelih scena Jangova je prava boginja.“ Once Upon a Twilight 

Kategorije

Erotski Ljubavni

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2019-2

Cena štampanog izdanja: 999.00 RSD

Broj strana: 344

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

tamarasava8927999

5

01.07.2023

s

odlicna

0

0

User pic

savicteodora883972

5

29.09.2021

skotland strit

Predivna knjiga ! Emotivna, rasplakala me je ali i nasmejala ! Bas je ostavila pozitivan utisak na mene !

0

0

User pic

veky986

1

06.12.2020

Nije po mom ukusu

Ne bih previse da mracim, rekla bih samo da nije po mom ukusu. Procitala sam je celu zbog dobrih recenzija ocekivajuci da cu promeniti misljenje. Pocevsi od prevoda naslova pa do poslednje stranice, nista mi se nije dopalo. Preporucila bih je onima koji vole YA ljubavne romane.

0

0

User pic

aleksilic889288

5

04.12.2020

Skotland strit

Odlična knjiga, kao i prethodne. Oduševljena sam.

0

0