Mali vodič za ljubavnu sreću Isidora Bjelica Domaći pisci

Mali vodič za ljubavnu sreću

Isidora Bjelica

Isidora Bjelica Dama iz Monaka

5

399.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Mali vodič za ljubavnu sreću beleške su o ljubavi nastale u različitim periodima mog življenja ovozemaljskog 3D života. Svaka se suštinski bavi pitanjem šta ljubav jeste a šta nije, različitim zaključcima kojima naše srce i um odgovaraju na to pitanje, a potom i testiranjem tih zaključaka kroz različite forme dualnog sveta − imanja i nemanja, radosti i patnje, onog što prepoznajemo kao sreću i nesreću − odnosno kroz kontraste bez kojih ne bismo shvatili šta je zaista ljubav.

Svaki život predstavlja zanimljiv gnostičko-emotivni krug, krug srca i uma u čijem opisivanju treba da porastemo toliko da možemo opet postati deca, ali tako da svoje odrastanje razumemo.

Srećna sam što ovaj emotivni brevijar može biti od pomoći svima koji se na tom putu izgube ili misle da su se izgubili, iako su obično oni koji misle da su izgubljeni jedini koji to nisu. Mali vodič pred vama ohrabriće vas u trenutku kad je neophodno bez iluzija stati pred ogledalo i priznati sebi šta radimo iz straha, a šta iz ljubavi. Ova knjižica je beskompromisni ispis duše koju ništa drugo nije interesovalo osim da uvek prati prave, a ne lažne tragove ljubavi.

Grli vas vaša Isi

Kategorije

Domaći pisci

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2020-04-16

ISBN: 978-86-521-3709-1

Cena štampanog izdanja: 799.00 RSD

Broj strana: 168

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

mirjanagax2062

5

25.12.2021

Mali vodič za ljubavnu sreću

Odlična knjiga, za svaku preporuku

0

0