Naslednici zemlje – Tom I Ildefonso Falkones Istorijski

Naslednici zemlje – Tom I

Ildefonso Falkones

Ildefonso Falkones Naslednici zemlje – Tom I

5

549.50 RSD

Ova knjiga je dostupna u okviru EDEN Premium paketa

Opis knjige

Dugo očekivani nastavak vanserijskog izdavačkog fenomena: romana Katedrala na moru Ildefonsa Falkonesa.

Pre deset godina, srca miliona čitalaca osvojio je Arnau Estanjol, amal koji je pomogao u izgradnji crkve Santa Marija, katedrale na moru. Sad se priča nastavlja ovim upečatljivim i vernim prikazom srednjovekovne Barselone, ovom izvanrednom, uzbudljivom sagom o odanosti, osveti, ljubavi i naporima da se ostvare snovi.

Barselona, 1387. Zvona na crkvi Santa Marija de la Mar i dalje zvone svim stanovnicima četvrti Ribera, ali jedan od njih s posebnom pažnjom sluša kako se ona oglašavaju... Ugo Ljor, sin mornara koji se utopio u moru, u dvanaestoj godini radi u brodogradilištu zahvaljujući velikodušnosti jednog od najviđenijih ljudi u gradu, Arnaua Estanjola.

Ali njegovi mladalački snovi da postane brodograditelj smrviće se u prah i pepeo pred okrutnom, nesmiljenom stvarnošću kad porodica Puig, zavađena na krv i nož s njegovim učiteljem i zaštitnikom, iskoristi svoj položaj kod novog kralja da ostvari godinama priželjkivanu osvetu.

Od tog časa, Ugov život protiče u kolebanju između odanosti Bernatu, prijatelju i Arnauovom sinu jedincu i potrebe da preživi... 

Kategorije

Film Istorijski Trileri

Više informacija

Godina prvog izdanja: 2000-01-01

ISBN: 978-86-521-2686-6

Cena štampanog izdanja: 1099.00 RSD

Broj strana: 418

Izdavač: Laguna

Ocene i komentari

User pic

Terzinac

5

30.11.2022

Odlična knjiga

Pravi nastavak Katedrale na moru.

0

0